Herbagetica recomanda spirulina pentru a pastra amintirile dragi mai mult timp

BUCURESTI - 12 august 2016

Comunicat tip General in Sanatate

Spirulina este cunoscuta numai pentru unul dintre beneficiile sale - si anume imbunatatirea memoriei. Totusi, beneficiile spirulinei se manifesta si in alte functii ale organismului si, fiind un supliment alimentar, poate fi administrata oricui, chiar si cu scop preventiv. In magazinul online herbagetica .ro, clientii pot gasi diferite suplimente alimentare care contin spirulina in combinatie cu diferite alte substante benefice din aceeasi categorie.

Spirulina Herbagetica

Care sunt efectele spirulinei?

Spirulina este un ajutor de incredere al sistemului imunitar, contribuie la reducerea nivelului de colesterol si la cresterea nivelului de energie, intarzie imbatranirea naturala a organismului si ajuta la mentinerea greutatii optime.

Intre beneficiile spirulinei se numara si contributia pe care aceasta o are la regenerarea celulelor ficatului, la corectarea procesului digestiv si la ingrijirea pielii (prin proprietatile sale antioxidante si nutritive).

Spirulina este recomandata pentru persoanele surmenate sau anemice, precum si persoanelor predispuse dezvoltarii de afectiuni ale ochilor cum sunt cataracta, miopia sau glaucomul.

De unde se cumpara?

Spirulina, nefiind un medicament, ci un supliment alimentar, poate fi achizitionata si din farmacii, si din magazine cu produse naturiste, chiar si din diferite magazine generice (de tip supermarket). Este important sa fie achizitionata dintr-un magazin de profil pentru a avea parte de sfaturi corespunzatoare si pentru a putea alege varianta cu cea mai mare concentratie recomandata, in combinatie cu diferite substante nutritive, avand la dispozitie recipiente de diferite gramaje.

In magazinul online Herbagetica, de exemplu, clientii pot gasi AFA Stem Complex (complex cu 3 alge verzi-albastre, cu rol in productia de celule Stem si in necrozarea formatiunilor tumorale), Ginkgo 120 Stem (singura formula din Romania cu cea mai mare concentratie recomandata de Ginkgo Biloba) si Ginkgo Curcumin95 (un aliat puternic in tratarea bolilor neuronale si sustinerea functiilor sistemului nervos), in diferite gramaje.

Pentru mai multe informatii despre beneficiile spirulinei si alte suplimente alimentare naturale, accesati site-ul oficial al companiei Herbagetica.

Taguri: spirulinaherbagetica
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/digital-workforce/herbagetica-recomanda-spirulina-pentru-a-pastra-amintirile-dragi-mai-mult-timp