HQCafe se lanseaza pe piata vending cu Cafeaua Verde

BUCURESTI - 29 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazin online de cafea si distribuitor de cafea verde sau cafeaua facatoare de minuni, HQCafe vine in intampinarea clientilor si iubitorilor de cafea cu o noua gama de cafea verde si cafea verde macinata.

HQCafe se lanseaza pe piata vending cu Cafeaua Verde

Site-ul HQCafe.ro lanseaza pe piata online cafeaua verde la preturi competitive, Aceasta oferta este disponibila incepand cu data de 01.01. 2016, fiind valabila in limita stocului disponibil. Pe langa vanzarea cafelei verzi, se asigura si educarea publicului in vederea folosirii corecte a cafelei verzi si cum aceasta poate ajuta in procesul de slabire.

 

Cafeaua verde este cafeaua care nu a trecut prin procesul de prajire, avand o cantitate mare de acid clerogenic, acid considerat benefic pentru sanatate care poate ajuta si accelera arderea grasimilor din organism.

HQCafe ofera o larga varietate de cafea verde, pornind de la doua mari categorii: “cafea verde boabe” si “cafea verde macinata” in care se pot gasi produse amestecate cu diverse fructe, legume, condimente precum:  goji, ghimbir, cardamom, scortisoara, cuisoare.

Totodata aceasta este disponibila si pentru cei care nu vor sa consume cafeina dar si pentru iubitorii de alimente bio si amestecuri cu cafea normala.

Cafeaua verde poate fi cumparata la gramaje intre 250 de grame si 1 kg si vin ambalate in pungi de hartie, sigilate.

Intra acum pe site-ul nostru ce promoveaza un stil de viata sanatos.