Ilie Nastase recomanda Citydent, o clinica dentara Bucuresti cu servicii de top in sanatate si estetica dentara

BUCURESTI - 22 noiembrie 2016

Comunicat tip General in Sanatate

Sanatatea dentara este extrem de importanta, jucand un rol important nu numai in buna functionare a organismului, prin implicatiile danturii in procesul de masticatie, de exemplu, dar si in ceea ce priveste aspectul fizic. Citydent , o clinica stomatologica din Bucuresti, se numara printre primele clinici de elita din Romania, punand la dispozitia clientilor sai o paleta larga de servicii stomatologice premium, dar si servicii de estetica faciala, fiind recomandata chiar si de faimosul tenisman Ilie Nastase.

Ilie Nastase recomanda Citydent, o clinica dentara Bucuresti cu servicii de top in sanatate si estetica dentara

Clinica stomatologica Citydent Bucuresti abordeaza frumusetea dintilor ca pe un proces cu implicatii in estetica faciala, functionalitate, dar si psihologie, creand, prin intermediul schimbarilor dentare, o imagine pozitiva asupra esteticii generale a chipului unei persoane.

O clinica stomatologica de renume, inaugurata in 2001, Citydent ofera tratamente high-tech de ortodontie, protetica dentara, profilaxie, estetica dentara, cosmetica dentara, chirurgie orala, chirurgie parodondala, chirurgie endodontica, endodontie si tratamente dentare copii.

In oferta clinicii este inclusa si estetica faciala, fiind disponibile urmatoarele servicii: marirea buzelor cu acid hialuronic, diminuarea ridurilor cu acid hialuronic, botox, sculptura, mezoterapie si peeling chimic.

Clinica stomatologica Bucuresti Citydent colaboreaza de ani buni cu Medihelp International, reprezentantul oficial al companiei de asigurari britanice BUPA in Romania. Prin intermediul acesteia, clientii Citydent beneficiaza de o asigurare de top, recunoscuta la nivel international, care le da sansa de a apela la cel mai bun medic, cel mai bun tratament si la cele mai recunoscute clinici din Europa. Asigurarea BUPA acopera toate serviciile de urgenta nonstop, consultatii la medicul de familie, consultatii la un medic specialist, asistenta medicala ambulatorie, costul interventiilor chirurgicale efectuate si spitalizare.

Mai multe informatii despre clinica stomatologica Bucuresti Citydent puteti gasi pe site-ul oficial al acesteia - citydent.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/digital-workforce/ilie-nastase-recomanda-citydent-o-clinica-dentara-bucuresti-cu-servicii-de-top-in-sanatate-si-estetica-dentara