Libraria online Books Express pune la dispozitie sute de carti de dragoste la preturi avantajoase

BUCURESTI - 26 septembrie 2016

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Romanele de dragoste au reprezentat, dintotdeauna, unele dintre cele mai apreciate si cautate carti din intreaga lume. Indiferent ca este vorba despre povesti clasice, cu intamplari hazlii, ori despre naratiuni contemporane, cu personaje actuale, volumele de acest gen atrag anual milioane de cititori. De aceea, Books Express , librarie online de succes, pune la dispozitia clientilor sai o gama foarte bogata de carti de dragoste pentru toate varstele.

Carti de dragoste de la Books Express

Fiind o librarie online cu experienta de sapte ani in domeniul importarii si comercializarii de carti diverse, Books Express ofera persoanelor pasionate de lectura sute de romane de dragoste in romana, engleza, spaniola, franceza, italiana, germana si olandeza, astfel incat orice client sa gaseasca aici volumele de care are nevoie.

Intrucat isi doresc sa acopere o plaja cat mai variata, pentru toate gusturile, reprezentantii companiei au inclus in stoc carti de dragoste moderne, amuzante, precum si romane de fictiune istorica, de la celebrul “Wuthering Heights” (“La rascruce de vanturi”) de Emily Bronte, pana la bestsellere ca “Me before you” (“Inainte sa te cunosc”), de Jojo Moyes sau “Grey” de E.L. James. De asemenea, Nora Roberts, Debbie Macomber, Barbara Cartland, Janet Dailey si Danielle Steel sunt doar cativa dintre autorii prezenti in portofoliul Books Express, o librarie online potrivita pentru intreaga familie.

Sub deviza “Librarul tau personal”, Books Express mai ofera, pe langa aceste romane de dragoste, peste 5000 de volume din toate domeniile de activitate: carti de medicina, fictiune, business, lifestyle, stiinte, tehnologie etc. Astfel, isi ajuta clientii sa gaseasca cele mai potrivite carti pentru dezvoltarea pasiunilor si a profesiei lor.

Informatii suplimentare gasiti pe site-ul oficial al companiei sau la numarul de telefon 021 569.72.76.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/digital-workforce/libraria-online-books-express-pune-la-dispozitie-sute-de-carti-de-dragoste-la-preturi-avantajoase