Magazinul online Debonaire ofera cadouri corporate perfecte pentru Paste

BUCURESTI - 29 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Mai sunt doar cateva saptamani pana la Sarbatorile Pascale din acest an, asa ca este perioada ideala pentru cautarea unor daruri potrivite pentru angajati si partenerii business. In acest sens, DEBONAIRE pune la dispozitia clientilor sai zeci de cosuri de Paste cadou, cu produse ce se remarca prin traditie si gust inconfundabil.

Cadouri de Paste - Debonaire.ro

Cadouri de Paste - Debonaire.ro

In variantele de cadouri de Paste realizate de DEBONAIRE se gasesc cozonaci aromati cu stafide, portocale si scortisoara, selectii de praline si trufe licoroase, specialitati din ciocolata belgiana premium, delicioase fursecuri cu unt, specialitati gourmet cu traditie, precum si vinuri nobile sau cafea, toate fiind furnizate de producatori de renume international din Germania, Italia, Scotia, Franta, Belgia, Italia si Danemarca.

Fie ca este vorba despre dulciurile savuroase sau despre accesoriile decorative si obiectele artizanale realizate cu maiestrie de artizanii populari, toate modelele de cadouri de Paste sunt atent si riguros selectionate si sunt aranjate cu grija in fiecare cos sau cutie speciala, pentru ca aspectul acestora sa fie cu adevarat remarcabil prin eleganta si rafinament.

Alegand cosurile cu zeci de sortimente de cadouri pentru Paste , companiile au posibilitatea de a personaliza darurile pentru angajati sau partenerii de afaceri prin adaugarea unor produse speciale, felicitari originale, carduri etc. In plus, continutul fiecarui pachet poate fi modificat in functie de buget, eveniment sau preferinte.

Echipa DEBONAIRE acorda reduceri si discount-uri de fidelitate pentru companiile care au mai apelat la serviciile firmei cel putin o data in trecut. In plus, pentru fiecare comanda sunt oferite cadouri bonus pe baza valorilor facturate.

Pentru detalii despre pachetele DEBONAIRE si modalitatile de comanda accesati site-ul oficial al companiei www.debonaire.ro sau sunati la numarul de telefon 0371.133.753.