Next Publishing, singura editura din Romania cu site in 5 limbi, ofera carti unice in turca, araba si chineza

BUCURESTI - 31 octombrie 2016

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Intr-o epoca in care engleza a devenit una dintre cele mai vorbite limbi la nivel international si a pus stapanire, in marea majoritate a cazurilor, pe tot ce inseamna cultura mondiala, interesul oamenilor pentru limbile rare creste de la un an la altul. In acest sens, Editura Next Publishing pune la dispozitia clientilor sai o gama diversificata de carti scrise in graiuri “venite de departe”.

Editura Next Publishing ofera carti deosebite

Editura Next Publishing ofera carti deosebite

Next Publishing, editura cu singurul site din Romania disponibil in 5 limbi (romana, engleza, turca, araba si chineza), se adreseaza in mod special strainilor din tara, persoanelor care apartin minoritatilor etnice (turci, tatari, etc.), celor care vor sa invete o limba straina, romanilor aflati in zone precum Asia, Caucaz sau Orientul Apropiat si Mijlociu. De asemenea, din publicul tinta al editurii fac parte si studentii la limbi straine, liceenii care invata in scoli limbile rare, oamenii de afaceri straini, traducatorii si juristii.

Pentru a veni in sprijinul clientilor care vor sa se familiarizeze cu turca, araba si chineza, Editura Next Publishing a pregatit patru categorii principale de produse. Colectia “Praxis” cuprinde ghiduri de conversatie, dictionare, manuale si cursuri practice, materialele didactice fiind insotite si de inregistrari audio si caiete pentru exercitii. Colectia “Povesti vechi in limbi perechi” include basme si povestiri traditionale turcesti, arabe sau chinezesti. Colectia “Povesti noi scrise pentru voi” adaposteste povestiri contemporane editate in mai multe limbi, iar colectia “Vorbe de imprumut” cuprinde istorioare cu expresii migratoare. Dictionarul roman-turc si turc-roman, Ghidul de conversatie roman-turc si povesti clasice precum “Cinci paini” si “Ursul pacalit de vulpe” traduse in turca sunt doar cateva dintre cele mai cautate volume. De asemenea, editura pregateste 2 manuale de limba romana pentru vorbitorii de araba, dar si 2 manuale de limba araba.

In plus, Editura Next Publishing ofera zeci de instrumente didactice si lingvistice foarte utile, acestea fiind simple si accesibile oricui. Aplicatiile “NextAppLibrary” (platforma de citire a cartilor in format electronic) si “NextAppDictionary” (Ghid de conversatie roman-turc) sunt ajutoare de nadejde in procesul de invatare a unei noi limbi.

Informatii suplimentare despre produsele oferite de editura Next Publishing si cum pot fi cumparate gasiti accesand site-ul oficial al companiei.