Oferta agentiei TUI TravelCenter pentru Dubai 2016 vine cu surprize placute pentru clienti

BUCURESTI - 29 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism


In ultimii ani, Dubai a devenit una dintre cele mai cautate destinatii atat pentru oamenii de afaceri, cat si pentru turistii care doresc sa petreaca o vacanta deosebita intr-o locatie fascinanta.

Sejur Dubai

Sejur Dubai

In acest sens, agentia de turism TUI TravelCenter pune la dispozitia clientilor sai cea mai buna oferta pentru un sejur Dubai 2016. Pachetele promotionale si reducerile substantiale sunt gandite in asa fel incat sa raspunda oricarei dorinte si sa poata bucura orice turist aflat in cautarea unui concediu de neuitat.

Celebru pentru zgarie-norii sai si pentru insulele in forma de palmier, Dubai promite sa ofere tuturor o intreaga colectie de minuni si se tine de cuvant. Taram al contrastelor, acest oras SF se deschide vizitatorilor treptat, pe masura ce acestia ajung pe plajele cu nisip alb si ape cristaline, in cele aproape 40 de mall-uri, in portul Dubai Creek, in muzeele de arta orientala sau chiar in micile case pescaresti. Dar, mai presus de toate, Dubai este renumit pentru serviciile de o calitate ireprosabila pe care le ofera fiecarui turist in parte.

Un sejur in Dubai va purta orice turist intr-o lume total diferita de cea europeana. Plimbarile cu camila, narghileaua fumata in decoruri orientale, matasurile colorate, dulciurile si mirodeniile din bazarurile traditionale emana un farmec aparte. TUI TravelCenter le recomanda celor care aleg o oferta sejur Dubai 2016 sa nu rateze Gold Souk si Spice Souk. In Dubai, turistii au posibilitati nenumarate de a se distra, de la golf, pescuit, windsurfing, waterski, parasailing, scufundari si pana la sandboarding, sandskiing sau jeep safari, ba chiar si ski pe o partie cu panta de 400 de metri. Nu au fost uitati nici cei dornici sa admire spectacolele de belly dancing.

TUI TravelCenter ofera turistilor interesati pachete de cazare in hoteluri de trei, patru si cinci stele, toate fiind disponibile in sectiunea sejur Dubai din cadrul site-ului agentiei de turism. Toate hotelurile din Dubai dispun de camere elegante si moderne, de bar, restaurant, piscine exterioare, sala de sport, terenuri de tenis si golf, sauna si minimarket. Serviciile oferite sunt de cea mai inalta clasa si totul este gandit in asa fel incat sa asigure un confort sporit, indiferent de cate stele are hotelul ales de catre clienti.

TUI TravelCenter recomanda Dubai nu doar celor dornici sa descopere fascinanta lume orientala, cu toate minunile sale sau celor dornici de distractii inedite, ci si familiilor cu copii. Acestia au posibilitatea de a trai clipe magice in parcul acvatic Wild Wadi Water Park, un loc de vis pentru oricine, indiferent de varsta. Dubai a fost si va ramane una dintre cele mai atragatoare destinatii turistice ale lumii moderne.

Mai multe detalii despre un sejur Dubai gasiti pe site-ul oficial al agentiei.