Oferte city break de la TUI TravelCenter

BUCURESTI - 25 mai 2016

Comunicat tip General in Turism

Agentia de turism TUI TravelCenter aduce in atentia clientilor sai diverse oferte city break pregatite pentru anul 2016. Ideea de city break nu este noua, dar are o tot mai mare cautare in randul celor care doresc sa evadeze in weekend si sa se bucure de o scurta pauza. Conceptul a fost gandit pentru omul modern care nu dispune de foarte mult timp liber, dar isi doreste sa viziteze locuri noi, sa revada orase care ii plac, sa evadeze din cotidian.

Vacanta city break

Vacanta city break

Dupa cum spune chiar numele acestui concept, oferte city break nu exista decat pentru orase. In topul preferintelor turistilor ramane Paris, orasul luminilor si al muzeelor renumite in intreaga lume, insa la fel de placuta este o mica pauza petrecuta in oricare alt oras din oferta agentiei de turism TUI TravelCenter. Vor profita de oferte city break atat turistii dornici sa ajunga la un eveniment special desfasurat intr-o anumita perioada, cat si persoanele care calatoresc in interes de afaceri/serviciu si vor ca in timpul liber ramas sa viziteze obiectivele turistice ale respectivului oras.

Ofertele city break includ transportul cu avionul sau autocarul si cazarea, iar preturile pot diferi in functie de cateva criterii, dintre care amintim: numarul de nopti incluse in cazare, tipul hotelului, compania de transport. Avantajul in cazul unei oferte city break este ca pretul va fi intotdeauna mai mic decat al unei vacante clasice, deoarece include un numar mai mic de zile si se adreseaza celor care dispun de putin timp liber.

Clientii agentiei de turism TUI TravelCenter pot beneficia pe tot parcursul anului 2016 de oferte city break. Vizitarea unei metropole dinamice poate insemna inspiratie, cultura, aventura. Oferte incluzand hoteluri moderne, cu acces gratuit la internet, precum si locatii si magazine in voga - asta poate insemna un city break pentru fiecare dintre clientii TUI TravelCenter.

Mai multe detalii despre oferte city break gasiti pe site-ul oficial al agentiei.