Paharul in industria vending-ului

BUCURESTI - 22 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Paharul de carton este indispensabil in industria vending-ului. Acesta ne ajuta sa beneficiem de pe urma facilitatilor pe care vending-ul ni le ofera in ziua de azi.

Paharul de carton este extrem de util, ne ajuta sa achizitionam bauturile de la automate si sa le consumam in conditii igienice in orice perioada a zilei. De asemenea, paharele de carton vin de obicei insotite de capace, ceea ce determina usurinta cu care putem transporta bautura dorita la locul unde urmeaza sa o consumam, fara a exista riscul sa se verse.

Paharul de vending poate fi un instrument de marketing important. Acesta creeaza prima impresie pe care si-o face clientul cand intra in contact cu produsul pe care si l-a achizionat de la automat. Cand are brand-ul pus pe pahar, cum sunt paharele Lavazza, acesta deja a promovat compania in mod automat, clientul stiind ce marca de cafea urmeaza sa bea. Atrage atentia clientului in mod spontan si, ulterior, clientul va recunoaste cu usurinta brand-ul.

Schimbarea paharelor de plastic cu cele de carton a aratat o imbunatatire a vanzarilor, clientii percepand mult mai bine paharele de carton. Acestea pot avea unul, doua sau trei straturi de carton pentru a proteja pielea contra continutului fierbinte. Problema comerciantilor a fost ca pretul paharelor de carton este mai mare ca cel al paharelor de plastic, astfel ca au fost nevoiti sa mareasca pretul la produsele comercializate.

Dar desi pretul a crescut, vanzarile nu au fost afectate. Consumatorii au preferat calitatea acestor pahare pentru ca au considerat in mod automat ca produsele au calitate mai buna. Daca nu sunt folosite pahare de calitate, cresc costurile de mentenanta si exista riscul ca automatele de cafea sa se strice. Un pahar cu un design placut trezeste emotie in client si consumarea bauturilor va deveni mai placuta. Prima impresie trebuie sa fie una pozitiva pentru ca acesta sa revina.

Daca aveti o afacere cu automate de cafea, paharele Lavazza sunt cu siguranta o alegere foarte buna, ele potrivindu-se la orice tip de automat vending. Capacitatea paharelor difera de la 160 ml la 260 ml, in functie de ce a ales fiecare comerciant pentru afacerea sa.

Pe magazinul de cafea HQCafea.ro puteti gasi pahare de carton Lavazza la un pret accesibil, avand o capacitate de 180 ml, ambalate in seturi de 50 bucati si 40 de seturi/ bax.

Taguri: pahare lavazza