Platforma ConsultaClick este ajutorul perfect pentru a gasi cele mai bune clinici medicale

BUCURESTI - 26 aprilie 2016

Comunicat tip General in Sanatate

ConsultaClick este un portal care vine in intampinarea nevoii persoanelor de a gasi rapid cele mai bune clinici si cei mai buni medici, de a afla informatii noi in legatura cu serviciile medicale de calitate si de a-si face programari la toate specialitatile dintr-un singur cont.

ConsultaClick

ConsultaClick

Fie ca este vorba despre un control de rutina, precum analizele bianuale si vizita periodica la dentist sau de o investigatie si un tratament mai specific, ConsultaClick pune la dispozitia clientilor o platforma online bine structurata, cu informatii actualizate si folositoare pentru cei care vor sa aleaga cel mai bun specialist pentru problema cu care se confrunta.

ConsultaClick inseamna mai mult decat un site. Este un serviciu gratuit, disponibil tuturor 24/7, care permite utilizatorilor (potentiali pacienti) sa afle in timp util informatii despre cele peste 200 de institutii si aproximativ 350 de centre medicale, care acopera peste 70 de specialitati si despre disponibilitatea pentru programare a celor peste 3800 de medici. Astfel, agenda doctorilor este vizibila si actualizata in timp real, pentru ca fiecare pacient sa isi poata selecta imediat cea mai potrivita zi si ora pentru consultatie.

Mai mult decat atat, pe ConsultaClick poate fi localizat rapid sediul fiecarei clinici si pretul fiecarui serviciu in parte, pentru evitarea surprizelor ulterioare. In plus, pe ConsultaClick pot fi gasite recomandarile sau experientele altor pacienti cu medicii din clinici, privind profesionalismul, punctualitatea si amabilitatea acestora. ConsultaClick este, inainte de toate, un proiect social ambitios care urmareste imbunatatirea serviciilor medicale si a relatiilor dintre medici si pacienti.

Cautand dupa specialitatea care il intereseaza, potentialul pacient va vedea profilul medicilor, va putea afla orele la care acestia sunt disponibili, dar si comentariile altor pacienti. La fel de usor va putea vedea si compara preturile in cadrul specialitatii stomatologie, de exemplu, pentru albirea dintilor, pentru un aparat dentar sau pentru un implant, putand sa isi faca rapid o programare la medicul dentist ales.

Cum functioneaza ConsultaClick? Dupa selectarea clinicii dorite si dupa alegerea medicului potrivit, pacientul poate opta pentru programare in functie de orarul medicului sau, acolo unde acesta a ales sa nu isi faca public orarul, pentru trimiterea disponibilitatii proprii, astfel incat sa poata fi contactat pentru o programare. Nu este nevoie decat de nume, data nasterii, adresa de e-mail si un numar de telefon.

Mai multe detalii despre ConsultaClick si despre clinici de stomatologie puteti gasi pe site-ul oficial al companiei.