Produsele ideale pentru casa si gradina se gasesc in magazinul online eMenatwork

BUCURESTI - 2 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Sub motto-ul “Construim visul tau!”, magazinul online eMenatwork pune la dispozitia clientilor sai o gama foarte variata de peste 5000 de produse si articole utile pentru casa si gradina .

Produsele ideale pentru casa si gradina se gasesc in magazinul online eMenatwork

Indiferent ca este vorba despre ustensile si accesorii pentru garduri, tavane metalice, peste o suta de modele de parchet produs de Egger si Tarkett, doua dintre cele mai respectate companii pe plan mondial, precum si corpuri de iluminat moderne sau gresie si faianta, toate acestea sunt realizate din materiale rezistente, de top, ce pot fi gasite la cel mai bun raport calitate-pret.

Pentru a veni in ajutorul persoanelor care au nevoie de indrumare si recomandari in ceea ce priveste produsele aflate in stoc, eMenatwork a creat un serviciu de asistenta, unde specialisti cu o experienta vasta in domeniul productiei si distributiei materialelor de constructii , amenajari si finisaje pentru interior si exterior ofera sfaturi de calitate clientilor.

Intrucat isi doreste sa aiba o comunicare deschisa si sa existe transparenta in relatia cu partenerii si clientii sai, in luna februarie a fost lansat un filmulet de prezentare al magazinului online, astfel incat oricine sa poata intra in lumea eMenatwork pentru a-i descoperi povestea.

eMenatwork.ro este magazinul online al grupului Menatwork, prezent de 22 de ani pe piata de profil din Romania. De-a lungul timpului, Menatwork a evoluat de la o firma de comert si prestari servicii la un grup format din 20 de companii prestigioase, din care patru de productie. La nivel national, acesta dispune de propria retea comerciala, prin intermediul a cinci filiale localizate in showroom-urile din Bucuresti, Constanta, Cluj, Craiova si Bacau.

Detalii si informatii suplimentare gasiti pe site-ul oficial al firmei sau la numarul de telefon 0375 725 725.

Taguri: Casaconstructiigradinaemenatwork