ScauneOnline ofera o gama atractiva de mese bucatarie si masute pentru living

BUCURESTI - 1 iunie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Intr-o lume in care lucrurile de calitate la preturi accesibile nu sunt tocmai usor de gasit, ScauneOnline .ro, unul dintre cei mai importanti comercianti romani de scaune birou, bucatarie, gradina si bar, vine acum in intampinarea nevoilor clientilor sai cu o gama variata de masute cafea si mese bucatarie.

Masuta cafea disponibila pe ScauneOnline.ro

Masuta cafea disponibila pe ScauneOnline.ro

Pentru ca livingul este un spatiu pentru intreaga familie, colectia de masute cafea pusa la dispozitie de ScauneOnline indeplineste cu succes rolul practic si functional al acestor piese de mobilier. Produsele au dimensiuni reduse si ofera, totodata, solutii ingenioase de depozitare a lucrurilor pe care orice membru al familiei isi doreste sa le aiba la indemana in spatiul de relaxare al casei. Mai mult decat atat, designul minimalist si modern al acestor masute cafea le face potrivite pentru orice decor. Fie ca e vorba despre modele de masute living realizate din otel cromat, vopsit, MDF, sticla sau crom, toate acestea sunt produse de calitate, rezistente in timp.

Masa pentru bucatarie este un alt obiect de mobilier de care nu ne putem lipsi, fiind piesa centrala al acestui spatiu atat de drag gospodinelor. Din acest motiv, alegerea unei mese bucatarie care sa indeplineasca nevoile celor dragi, dar care sa se potriveasca, in acelasi timp, cu spatiul, este foarte importanta. Cele mai potrivite materiale in cazul indispensabilelor mese bucatarie sunt, potrivit expertilor de la ScauneOnline, lemnul masiv si sticla securizata, fiind suprafete usor de curatat si cu o rezistenta sporita.

O masa bucatarie ideala trebuie sa corespunda nevoilor tuturor celor din casa, asa ca un criteriu important in alegerea acesteia este si numarul membrilor familiei. Pentru o familie numeroasa, dar si pentru o familie care primeste frecvent vizite din partea prietenilor, o masa bucatarie cu o lungime mai mare de 100 de centimetri este cea mai potrivita. De aceea, propunerea ScauneOnline este un model cu blat din sticla securizata cu dimensiuni de 700x1200 de centimentri, cu picioare din otel cromat.

ScauneOnline.ro este unul dintre cele mai importante magazine romanesti care importa si comercializeaza o gama larga de scaune de birou si de bar, scaune de asteptare pentru vizitatori si conferinta, scaune de bucatarie, pentru terasa, scaune speciale pentru masaj, precum si piese de schimb pentru scaune. Informatii suplimentare despre produsele si serviciile firmei gasiti pe site-ul oficial.