Tenerife, Gran Canaria si Mallorca, printre destinatiile care pot fi vizitate in regim Early Booking prin intermediul TUI TravelCenter

BUCURESTI - 15 februarie 2017

Comunicat tip General in Turism

Persoanele amatoare de calatorii sunt, de obicei, prevazatoare, rezervandu-si vacantele din timp pentru a se asigura ca fac alegeri avantajoase. Tocmai de aceea, ofertele de calatorie Early Booking se numara printre cele mai vanate optiuni de travel. TUI TravelCenter , una dintre cele mai apreciate agentii de turism din Romania, satisface dorintele turistilor incluzand, in ofertele sale, si pachete ce pot fi achizitionate in regim Early Booking, la preturi reduse.

TUI TravelCenter ofera pachete avantajoasa in statiuni din Spania

TUI TravelCenter ofera pachete avantajoasa in statiuni din Spania

Printre destinatiile incluse in portofoliul TUI TravelCenter se numara insulele spaniole Tenerife, Gran Canaria si Mallorca, destinatii catre care turistii isi pot achiziona acum pachete de calatorie Early Booking.

Tenerife, Insula Primaverii Vesnice, locul perfect pentru indragostiti, dar si pentru gastile mari de prieteni aflate in cautarea distractiei, si pentru familiile cu copii care cauta relaxare, este cea mai mare dintre Insulele Canare, printre cele mai frumoase si „vanate” statiuni turistice din Tenerife numarandu-se Puerto de Cruz, Playa de las Americas si Los Cristianos.

Mallorca, cea mai mare insula spaniola aflata in arhipelagul Insulelor Baleare, se poate lauda cu cateva dintre cele mai frumoase plaje din lume, fiind un adevarat muzeu natural, inconjurat de ape azurii si zone de padure. Mallorca este locul perfect pentru amatorii de inot si de sporturi de apa precum scuba diving, windsurfing, navigat si surf.

Gran Canaria, o destinatie de familie fantastica, cu plaje fabuloase intinse pe parcursul a 60 de kilometri si o rezervatie naturala, este un continent in miniatura. Plimbarile pe langa padurile de pin, distractiile in parcurile acvatice, cumparaturile, muzeele si, nu in ultimul rand, relaxarea pe plaje se numara printre activitatile care pot transforma orice vacanta in Gran Canaria intr-una greu de uitat. Pentru mai multe informatii despre o vacanta de vis in Tenerife, Gran Canaria sau Mallorca, accesati site-ul TUI TravelCenter, la sectiunea Early Booking 2017.