TUI TravelCenter oferă promoții la hoteluri perfecte pentru un sejur romantic de Valentine’s Day pentru cupluri

BUCURESTI - 12 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Pentru că februarie este luna iubirii, perioada în care se sărbătorește dragostea în toate colțurile lumii, agenția de turism TUI TravelCenter pune la dispoziția celor care își doresc o escapadă romantică zeci de oferte de vacanță de Valentine’s Day.

TUI TravelCenter oferă promoții la hoteluri perfecte pentru un sejur romantic de Valentine’s Day pentru cupluri

Pe noul site al agenției de turism, www.tui-travelcenter.ro, este disponibilă o secțiune specială, numită “Colecțiile TUI TravelCenter”, unde clienții au posibilitatea de a selecta destinația și hotelul dorit, în funcție de tipul de vacanță pe care o plănuiesc. Astfel, există pachetele premium, pentru familie, tineri sau cupluri, pentru city break, concedii în natură sau în centre Wellness&Spa.

În ceea ce privește un sejur romantic de Valentine’s Day pentru cupluri, pe site-ul www.tui-travelcenter.ro se găsesc peste 40 de hoteluri care asigură condiții de cea mai bună calitate, confort la superlativ și servicii personalizate. Grecia, Spania, Maldive, Republica Dominicana, Turcia și Emiratele Arabe Unite sunt doar câteva dintre destinațiile pe care agenția TUI TravelCenter le recomandă pentru un concediu de neuitat alături de persoana iubită.

Toate hotelurile din colecția “Cupluri” sunt “Adults only” sau de tip “Boutique”, astfel că sunt potrivite pentru o vacanță romantică, mai ales că oferă turiștilor programe speciale pentru luna de miere.

Mai multe oferte de cazare de Valentine’s Day și hotelurile destinate cuplurilor găsiți accesând site-ul oficial.

Despre TUI TravelCenter:

TUI TravelCenter vine cu o noua directie si propune sa facem impreuna un pas mare dinspre „ Vacanta pentru toti“ inspre promisiunea individuala a unei „Vacante pentru tine”! Produsele noastre variate servesc drept proba pentru aceasta promisiune de brand!