Vollmax ofera zeci de aparate de aer conditionat, ventilatoare si aeroterme la preturi accesibile

BUCURESTI - 22 iunie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

In timpul verii, atunci cand temperaturile devin tot mai greu de suportat, aparatele de aer conditionat reprezinta solutia perfecta prin care oricine poate scapa de senzatia de disconfort si isi poate desfasura activitatea in cele mai bune conditii, indiferent ca este vorba despre propria locuinta, marile magazine sau locul de munca.

Aparate de aer conditionat de la Vollmax

Aparate de aer conditionat de la Vollmax

In acest sens, Vollmax , firma specializata in comercializarea, montarea si repararea echipamentelor de climatizare, incalzire, ventilatie si refrigerare, pune la dispozitia clientilor sai o gama foarte variata de modele de aer conditionat, ventilator, aeroterma , instrumente utile pentru curatarea aerului (purificator si dezumidificator), sisteme de racire, precum si echipamente si accesorii aferente.

Fie ca este vorba despre un aparat de aer conditionat rezidential sau pentru spatii comerciale, de un ventilator industrial, un dezumidificator ideal pentru incaperile in care nivelul de umiditate este ridicat ori despre o aeroterma necesara pentru incalzire, toate produsele incluse in portofoliul Vollmax provin de la branduri de renume la nivel international. Din dorinta de a le oferi clientilor cele mai bune servicii, compania alege cu grija aparatura de la Fujitsu, Toshiba, Daikin, LG, Hitachi, Vortice, Soler&Palau, Vents si Blauberg, acestea fiind doar cateva dintre marcile comercializate.

Avand o echipa de profesionisti cu experienta vasta in acest domeniu, Vollmax ofera, de asemenea, si consultanta tehnica atunci cand este nevoie de indrumari si recomandari cu privire la alegerea celor mai potrivite optiuni, precum si la montarea, intretinerea sau repararea echipamentelor.

Informatii suplimentare despre modelele de aer conditionat si despre serviciile oferite de Vollmax gasiti pe site-ul oficial al companiei.