Atvangarde va ofera servicii de vopsire a MDF-ului la cel mai ridicat nivel de calitate

BUCURESTI - 8 iulie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii, HoReCa, Retail

Prin dezvoltarea unei facilitati de productie sofisticate, Atvangarde ofera servicii de vopsire a MDF-ului ce satisfac cele mai exigente cerinte. Gama diversificata de finisaje disponibile ofera nenumarate posibilitati de amenajare a spatiilor interioare si confera unicitate mobilierului dumneavoastra, avand chiar posibilitatea de a opta pentru un mobilier de baie sau bucatarie modern cu forme curbe.

Atvangarde va ofera servicii de vopsire a MDF-ului la cel mai ridicat nivel de calitate

Prin dezvoltarea unei facilitati de productie sofisticate, Atvangarde ofera servicii de vopsire a MDF-ului ce satisfac cele mai exigente cerinte. Gama diversificata de finisaje disponibile ofera nenumarate posibilitati de amenajare a spatiilor interioare si confera unicitate mobilierului dumneavoastra, avand chiar posibilitatea de a opta pentru un mobilier de baie sau bucatarie modern cu forme curbe. Puteti selecta din cele peste 2300 de nuante de culori (RAL sau NCS) cu finisaje cu grad de luciu de la 100% la extramat supercoat, sau puteti alege unul dintre efectele speciale disponibile (filamentoso, cracare, metalizat).

De asemenea Atvangarde va pune la dispozitie elemente decorative din MDF ce aduc un plus de eleganta oricarei amenajari. Folosind tehnologia de prelucrare CNC se pot realiza plinte, cornise, manere frezate sau diverse profile, toate dupe specificatiile cerute de dumneavoastra.  

Pregatirea corespunzatoare a suprafetelor si aplicarea uniforma a vopselei asigura o calitate superioara, fara zone scurse, impuritati sau gazari, inlcusiv pe zonele frezate sau prelucrate CNC.

Alegand sa externalizati serviciile de vopsire a MDF-ului veti beneficia de un serviciu de calitate la un pret competitiv, alaturi de un termen de executie ferm ce va eficientiza activitatea dumneavoastra.

Despre Atvangarde

Atvangarde este o companie cu capital romanesc ce ofera fabricatorilor de mobilier servicii de vopsire a MDF-ului. De asemenea Atvangarde este unic importator al materialului compozit HI-MACS in Romania si fabricator de mobilier la comanda. Pentru mai multe detalii sau modele mobilier vizitati site-ul nostru mdf-vopsit.com.ro