Poze Discriminare

 • Copiii rezolva probleme de discriminare

  Poza: Copiii rezolva probleme de discriminare

 • Elevii spect-actori pentru non-discriminare

  Poza: Elevii spect-actori pentru non-discriminare

 • Workshop cofinantat din Fondul Social European cu tema „Constientizarea privind egalitatea de sanse – Egalitatea de sanse norma sau principiu?”

  Poza: Workshop cofinantat din Fondul Social European cu tema „Constientizarea privind egalitatea de sanse – Egalitatea de sanse norma sau principiu?”

 • Seminarii de informare la Poliţia Capitalei

  Poza: Seminarii de informare "Mobbing-ul sau hărţuirea psihologică la locul de muncă", adresate angajaţilor din cadrul Poliţiei Capitalei

 • Lansarea proiectului Teatru social - Spect-actori pentru non-discriminare/Conferinta de presa

  Poza: Lansarea proiectului Teatru social - Spect-actori pentru non-discriminare/Conferinta de presa

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul discriminare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la discriminare. Pozele pe tema discriminare cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul discriminare, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la discriminare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la discriminare.