Dipo Trading distribuie in Romania o gama larga de manusi de unica folosinta

BUCURESTI - 20 septembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate, HoReCa, Farmaceutic

Din gama larga de articole de unica folosinta importate si comercializate pe piata din Romania, o categorie importanta o reprezinta manusile de unica folosinta. Dispo Trading reprezinta unul din principalii distribuitori de manusi de unica folosinta pentru domeniul medical, industria alimentara, cosmetica, benzinarii, firme de curatenie etc.

manusi unica folosinta

manusi unica folosinta

Calitatea superioara a produselor comercializate si preturile competitive fac ca Dispo Trading sa fie unul dintre cei mai importanti distribuitori de manusi unica folosinta  pe piata din Romania.

Magazinul online Dispo Trading prezinta in categoria special dedicata manusilor de unica folosinta o gama larga de manusi care vin in intampinarea nevoilor tuturor domeniilor de activitate care necesita protectia mainilor prin utilizarea manusilor de unica folosinta.

Manusi latex

Manusile din latex ofera o combinatie perfecta intre confort si protectie. Sunt folosite in special in industria medicala, ca manusi examinare. Un produs special, il reprezinta manusile din latex mentolte, dedicate cabinetelor stomatologice.

Manusi vinil

Manusile din vinil sunt destinate operatiunilor cu termen  scurt, fiind o alternativa de protectie a mainilor foarte avantajoasa din punct de vedere al costurilor de achizitie.

Manusi nitril

Manusile de nitril au calitatea cea mai inalta si ofera cea mai buna protectie. Nitrilul ofera o rezistenta remarcabila impotriva substantelor chimice.

Manusi polietilena

Manusile de polietilena reprezinta cea mai economica alternativa de protectie a mainilor. Manusile de polietilena sunt folosite cel mai adesea in industria alimentara, pentru manipularea alimentelor, oferind o sensibilitate tactila ridicata, confort si protectie eficienta.

Manusi CPE

Un produs nou pe piata din Romania, manusile CPE sunt  superioare manusilor clasice de polietilena, mai groase si mai rezistente, cu un gofraj pronuntat pentru o aderenta maxima.

Manusi TPE

Un produs nou pe piata din Romania, manusile TPE sunt foarte elastice si au aspect de a doua piele. Sunt utilizate  in special in industria alimentara, pentru produsele uleioase, prelucrarea carnii si a pestelui, productia de branza, medicamente sau cosmetica.

Manusile de unica folosinta pot fi folosite in orice domeniu, ori de cate ori este necesara protectia mainilor.

In magazinul online Dispo Trading gasiti toate tipurile de manusi de unica folosinta prezentate, la preturi foarte bune.

Despre Dispo Trading

Prin promptitudine, flexibilitate si desigur calitatea produselor si serviciilor, Dispo Trading a reusit sa castige un portofoliu de clienti importanti si sa mentina o relatie foarte buna cu acestia.  Produsele comercializate de firma Dispo Trading se vand sub marca Missena, marca inregistrata la OSIM. Calitatea produselor comercializate sub marca Missena este atestata de certificatele ISO 9001/9002, certificatele CE  si alte certificari de calitate si conformitate.  

Pe langa importul si comercializarea produselor de unica folosinta, Dispo Trading produce uniforme de lucru si echipament de protectie. Raportul calitate-pret al produselor si profesionalismul de care da dovada echipa Dispo Trading  asigura satisfactia oricaror parteneri.

Despre DISPO TRADING S.R.L.

Importam si producem echipamente de protectie si articole de unica folosinta pentru domeniul medical si alimentar.

Toate produsele sunt importate si produse sub marca Missena, marca inregistrata la OSIM.

In gama noastra gasiti manusi de unica folosinta , manusi examinare, manusi medicale, role medicale, role cearceaf pat, halate de unica folosinta, bonete bufante, acoperitori incaltaminte, cotiere polietilena, imbracaminte de lucru, uniforme medicale, salopete, costume medici, halate, sorturi