Centrala Termică ExpertGaz – oferta Distrigaz Sud pentru incălzirea locuinţelor

BUCURESTI - 25 septembrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Distrigaz Sud propune începând cu luna septembrie 2008 noi soluţii pentru încălzirea locuinţelor, în completarea pachetului oferit prin intermediul Reţelei sale de Parteneri, ExpertGaz. Centrala termică ExpertGaz, oferă certitudinea unui produs de calitate dar şi satisfacţia unui consum energetic redus.

Distrigaz Sud a semnat în acest sens un acord de parteneriat cu Baxi şi Radiant, două companii importatoare de centrale termice, pentru a propune clienţilor săi 4 modele adaptate pieţei româneşti, fiabile şi la cel mai mic preţ (comparativ cu modele similare la alţi distribuitori). În cadrul ofertei, Distrigaz Sud asigură, prin partenerii săi ExpertGaz, consilierea pentru debranşare, finanţarea cu sprijinul unei bănci partenere, instalaţia de încălzire, de gaze naturale şi punerea în funcţiune.

Informaţii suplimentare referitoare la ExpertGaz pot fi obţinute la numărul de telefon 021 9366 – Call Center Distrigaz Sud, pe site-ul www.centralaexpertgaz.ro, la sediile companiei şi în magazinele partenerilor.

Reţeaua ExpertGaz, creată de Distrigaz Sud, numără astăzi peste 60 firme de instalaţii autorizate ISCIR, atent selecţionate pe baza unei metodologii riguroase. Prin această reţea, cu reprezentanţi în principalele oraşe din sudul ţării, Distrigaz Sud se adresează clienţilor care doresc să-şi monteze o instalaţie de încălzire pe bază de gaze naturale. Partenerii ExpertGaz oferă atât consultanţă de specialitate cât şi suportul unui expert, începând din stadiul de proiectare şi până la punerea în funcţiune a echipamentelor. Partenerii ExpertGaz propun oferte-pachet protrivite fiecărei situaţii în parte şi garantează clienţilor eficienţă în execuţia lucrărilor şi economie de timp.

Despre GDF SUEZ Energy Romania

Distrigaz Sud este o societate comercială cu o poziţie majoră pe piaţa gazelor din România, înregistrând peste 30 ani de experienţă în domeniul comercializării gazelor naturale. Cu peste 1,2 milioane de clienţi şi o cifră de afaceri de 980 milioane de euro în anul 2007, compania ţinteşte sã devinã recunoscută pe piaţa energetică europeană, una dintre valorile sale fiind excelenţa.

Contact:
George Carpov
Ataşat de presă Distrigaz Sud
Tel: 021 301 30 30
Fax: 021 301 21 51
e-mail: george.carpov@distrigazsud.ro

george.carpov@distrigazsud.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/distrigaz-sud-s-a-/centrala-termica-expertgaz-oferta-distrigaz-sud-pentru-incalzirea-locuintelor