#divasmusicproduction

Comunicate de presa si evenimente pe tema #divasmusicproduction

 • #divasmusicproduction. Poster concert

  #divasmusicproduction

  Bucuresti - 14 septembrie 2022

  Comunicat de DIVA S MUSIC PRODUCTION SRL

  Fermecătorul Nick Casciaro invită publicul ploieştean la o seară magică în armonii de neuitat! După ce a cucerit publicul din România cu vocea, charisma şi personalitatea sa redutabilă, creându-şi mulţi fani şi multe simpatii o dată c ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: #divasmusicproduction

  Vezi toate comunicatele de presa despre #divasmusicproduction

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul #divasmusicproduction.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la #divasmusicproduction. Informatiile despre #divasmusicproduction cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul #divasmusicproduction, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la #divasmusicproduction, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.