Lumea gamerilor la Diverta Online

BUCURESTI - 25 martie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Esti pasionat de jocuri? Atunci intra in lumea jocurilor si a eroilor de ultima generatie. La Diverta Online gasesti cele mai diversificate jocuri cu licenta pentru PC, PS2, PS3, PSP, XBOX, Wii, pentru gamerul din tine.

Lumea gamerilor la Diverta Online

Descopera cum poti obtine bunastarea, bogatia si bucuria unei vieti lipsite de griji in minunatul oras Liberty City, cu jocul anului 2008, Grand Theft Auto IV - versiunea PC. Lansat dupa multe asteptari, a devenit cel mai rapid vandut joc din istorie in Marea Britanie si Statele Unite ale Americii si a primit cele mai multe note de 10 din partea presei de specialitate.
Daca nu esti un impatimit al jocurilor de actiune-aventura, dar esti un star rock in devenire, cu Guitar Hero World Tour ai posibilitatea exprimarii creative cu acces la uneltele necesare pentru a crea muzica de la zero si pentru a canta compozitiile in joc. Da, nu mai este niciun secret ca trupele mari au intrat in lumea viruala a jocurilor cu hituri ale numelor grele precum Bon Jovi, Metalica, Jimi Hendrix. Pachetul contine cea mai mare lista de muzica dintr-un joc de acest gen, adunand inregistrari de la cele mai bune trupe rock clasice si moderne.
Iar daca ca esti un un star rock care se respecta, atunci cu Sims 2 Deluxe te poti bucura de distractia de a construi propriile case si cartiere, de a-ti crea proprii vecini, propriile personaje si dinastii, familii si prieteni, pentru a te bucura de felul cum prind toate viata.
Descopera aceste jocuri, pe care le-am pregatit special pentru tine, precum si multe alte jocuri. Numai pe Diverta Online gasesti cele mai noi si mai interesante jocuri interactive si simulatoare sociale cu o reducere pana la 10%.

Despre Diverta Retail 3000 S.A.

Despre Diverta Online

Diverta Online este un magazin virtual, relansat in octombrie 2008 sub sloganul “Cumparaturi de ultima generatie”.

Dezvoltat pe platforma IBM WebSphere Commerce 6.0, magazinul virtual revolutioneaza piata cumparaturilor online. Diverta online, www.dol.ro, singurul magazin din Romania in varianta completa IBM WebSphere Commerce, are o interfata extrem de prietenoasa si ofera clientului avantaje si optiuni unice pentru comertul virtual din Romania.

Diverta Online pune la dispozitia consumatorului peste 40.000 de produse din 8 game (carte, calculatoare, electronice, filme, muzica, jocuri, jucarii, papetarie) active in acest moment si servicii orientate catre client. Iubitorii de carte pot alege dintre cele peste 20.000 de titluri, romanesti si straine.

Produsele magazinului virtual sunt disponibile atat din stoc, cat si la comanda. Termenele de livrare sunt cuprinse intre 2 si 7 zile lucratoare, iar clientii pot primi consultanta de specialitate oferita de catre unul din operatorii Diverta Online.
Luni - Vineri:09:00-17:30
Telefon:021.408.30.40
Email:contact@dol.ro
contact@dol.ro