De ce sa inchiriezi un copiator ?

BUCURESTI - 15 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Exista foarte multe modele de copiatoare , fiecare cu optiuni specifice. Ca sa poti inchiria unul care ti se potriveste, trebuie sa ti cont de aspecte importante !

copiatoare

copiatoare

 Inchirieri Copiatoare 

MG Trading Service

Transport, service, instalare si instruire personal, gratuite. http://www.inchiriericopiatoare.com/
Nu multi stiu, ca se poate si acest lucru. Da, se poate ca pentru o anumita perioada de timp sa aduci in birou un copiator cu care sa-ti faci treaba iar apoi sa-l dai inapoi. Se pare ca este mult mai avantajos decat sa investesti intr-un aparat, pe care nu il folosesti decat in anumite perioade sau cu anumite ocazii. Sigur ca depinde de domeniul din care faci parte. Pe langa faptul ca un copiator care sa indeplineasca anumite functii de care ai nevoie, costa foarte mult, intervin si cheltuielile aferente. Consumabile, mentenanta, asistenta tehnica si service. Acestea sunt costuri suplimentare, greu sau chiar imposibil de evitat.
Exista foarte multe modele de copiatoare, fiecare cu optiuni specifice. Ca sa poti inchiria unul care ti se potriveste, trebuie sa ti cont de 2 aspecte importante :
1. Spatiul de care dispui. Un aparat de acest gen, indiferent cat de putine functii are, ocupa loc considerabil. Deci atunci cand te hotarasti, gaseste spatiul necesar pentru ca atunci cand il vei folosi sa fie totul comod. Sertarele pentru hartie, sa se deschida lejer. Si la fel de lejer sa poti folosi si scanner-ul.
2. Volumul de printare. Este foarte important sa sti cu aproximatie cantitatea de printuri/copii, pe care o epuizezi intr-un anumit interval de timp. Dupa acest aspect iti vei gasi aparatul potrivit. Nu vrei ca la un moment dat copiatorul sa ‘oboseasca’ pentru ca ai depasit cu mult capacitate lui de a printa. Dar nici sa platesti mai mult si sa nu te folosesti de aparat asa cum ai presupus.

Avantajele inchirierii unui copiator nu sunt doar in cazul cheltuielilor, reduse substantial. Vei avea mai mult timp si mai putine griji. Totul decurge foarte simplu. Iti faci un mic calcul in baza caruia sa rezulte cam de cate printuri/copii ai nevoie. Iti alegi abonamentul potrivit. Si in baza unui contract decizi pe ce perioada inchiriati copiatorul. De restul ne ocupam noi.