diyogi    

Comunicate de presa si evenimente pe tema diyogi

 • diyogi. DIYogi Saltea fitness personalizabila

  diyogi

  Bucuresti - 14 January 2020

  Comunicat de SC MAXPAL SRL

  Pentru cei care îşi propun să facă mai mult sport în noul an, există un brand românesc de saltele pentru fitness extra aderente, acesta fiind totodată primul brand din lume de saltele de fitness ecologice pe care le poţi personaliza la tine ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: brand romanesc , saltea fitness , produse personalizabile , diyogi

  Vezi toate comunicatele de presa despre diyogi

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul diyogi.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la diyogi. Informatiile despre diyogi cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul diyogi, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la diyogi, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.