Alukonigstahl recomanda sistemele de ventilatie automata Schuco VentoTherm

BUCURESTI - 17 septembrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri

Ventilatie silentioasa cu fereasta inchisa pentru constructii si pentru renovari

 Alukonigstahl recomanda sistemele de ventilatie automata Schuco VentoTherm

Un aspect important al vietii de zi cu zi trebuie sa fie ventilatia corecta a locuintei si a spatiului de lucru, in special in vremurile noastre, in care o buna izolatie este esentiala iar preturile energiei electrice se afla in permanenta crestere.

O fereastra bine executata si montata implica o buna etansare a incaperilor. Pentru a simplifica ventilarea si pentru o mai buna gestionare a energiei folosite pentru incalzire, Schuco pune acum la dispozitia beneficiarilor Schuco VentoTherm,  un sistem automat de ventilatie care permite schimbul permanent de aer fara deschiderea geamului, cu recuperare de caldura si comanda prin senzori. Dimensiunile reduse ale sistemului permit integrarea acestuia in fereastra, fara sa afecteze suprafata de lumina. Izolarea termica absoluta si un filtru de polen integrat asigura pe deplin confortul dorit de beneficiar, eleminand factorii alergeni cum sunt polenul si praful din aerul care intra in incapere.

Sistemul este montat in rama geamului si are o inaltime de doar 50mm, economisind spatiul la maximum si mentinand nivelul optim de lumina. Un alt avantaj important este reprezentat de faptul ca sistemul Schuco VentoTherm poate fi folosit atat pentru constructii noi cat si pentru renovari.

Infiintata in 1864 in Retz, Austria de catre Jakob Konig, Alukonigstahl este prezenta pe piata romaneasca din 1995. Avand reprezentante in 11 tari europene, compania isi propune excelenta pentru toate serviciile si produsele distribuite. Pentru mai multe informatii despre ofertele Alukonigstahl, va rugam sa vizitati www.alukoenigstahl.ro

 

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
Metropolis Residence
Str. Cristofor Columb, nr 2, et. 2, sector 1, Bucuresti
0727873917
office@streamline.ro
www.streamline.ro