AyurSlim - supliment alimentar natural pentru scaderea si mentinerea greutatii

BUCURESTI - 6 august 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Sanatate

Contribuie la o silueta frumoasa in mod natural, alaturi de o alimentatie sanatoasa si miscare

AyurSlim -  supliment alimentar natural pentru scaderea si mentinerea greutatii

 

In decursul a doar cateva decenii, stilul de viata a suferit modificari majore, fiind influentat de resursele tehnologice si de o lipsa de interes din ce in ce mai mare pentru o alimentatie adecvata. Mijloacele de transport, alimentatia de tip fast-food, alocarea unui timp din ce in ce mai mare pentru gadget-uri si retele de socializare au determinat un sedentarism sporit in care mersul pe jos si activitatea fizica zilnica sunt foarte putin practicate. Astfel, la nivel global, supraponderabilitatea ia cu asalt din ce in ce mai multe persoane, afectandu-i nu doar pe cei in varsta, dar si pe copii.

 

O alimentatie sanatoasa, mersul pe jos si activitatea fizica sunt esentiale nu numai pentru un corp armonios, dar si pentru sanatatea generala a organismului. Utilizand beneficiile Ayurveda, medicina clasica indiana si cele mai inalte tehnologii, compania Himalaya Drug Company si importatorul roman Prisum International Trading recomanda solutia cea mai buna pentru un corp sanatos si armonios: o combinatie echilibrata intre exercitiu fizic, regim alimentar si un adjuvant natural, AyurSlim.

 

Obtinut din plante recunoscute de mii de ani in prevenirea a numeroase afectiuni, printre care si supraponderabilitatea – Garcinia Cambogia, Balsamodendron mukul, Terminalia Chebula – AyurSlim are ca efect principal scaderea in greutate, ajutand la arderea grasimilor si lipidelor, reducerea poftei de dulce, reducerea nivelului colesterolului si al trigliceridelor responsabile de declansarea obezitatii. Recomandat atat pentru scaderea ponderala, cat si pentru mentinerea greutatii corporale, AyurSlim pastreaza masa musculara, reducand doar depozitele de grasime.Produsul nu contine cofeina sau efedrina.

 

AyurSlim este un produs destinat numai adultilor, se administreaza de doua ori pe zi, cate 2 capsule, inainte sau dupa mesele principale pentru o perioada de minim 3-6 luni. Efectul AyurSlim poate fi marit prin ingestia unei cantitati de apa de 8-10 pahare pe zi, prin consumul de fibre si eliminarea grasimilor si alcoolului din alimentatie.

Produsul este distribuit de compania Prisum International Trading, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii).

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Prisum International, va rugam sa vizitati: www.prisum.ro, www.himalayaherbals.ro si pagina de Facebook Himalaya Herbal Healthcare Romania. 

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
Metropolis Residence
Str. Telega, nr. 6. tronson B, ap. 49
Tel: 0213151979
office@streamline.ro
www.streamline.ro

Taguri: himalayaprisum
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dmb-design/ayurslim-supliment-alimentar-natural-pentru-scaderea-si-mentinerea-greutatii