Biomed recomanda Biomed 6 pentru crestere in greutate

BUCURESTI - 9 august 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Sanatate, Farmaceutic

Biomed recomanda Biomed 6, produs pe baza de miere pentru crestere in greutate

Biomed recomanda Biomed 6 pentru crestere in greutate

De 22 de ani, una dintre cele mai potrivite alegeri pentru cresterea in greutate este Biomed 6. Produsul creste pofta de mancare si asigura o mai buna asimilare a componentelor nutritionale din alimente, realizand totodata o distribuire eficienta a lor in masa musculara. Efectul este bineinteles cresterea in greutate.

Modul de administrare al Biomed 6 este simplu. Inainte de administrare trebuie amestecat bine continutul flaconului pentru omogenizare, dupa care o lingurita din acest preparat se dizolva in 100 ml apa si se consuma cu o jumatate de ora inainte de masa.

Se repeta procedeul de doua ori pe zi inaintea meselor principale, pranz si cina.

 

Cu o experienta de peste 22 de ani pe piata romaneasca, Biomed este unul dintre cele mai cunoscute branduri din domeniul suplimentelor alimentare. Cunoscuta pentru sistemul de mentinere a sanatatii “Biomed”, compania are ca obiectiv principal satisfactia clientilor sai. Pentru aceasta, produsele companiei sustin mentinerea unui raport armonios intre inaltime si greutate si intre greutate si masa musculara activa. Biomed are in portofoliu produse comercializate in exclusivitate in Romania intre care se remarca Biomed 4, un excelent adjuvant in procesul de slabire, Biomed impotriva alcoolismului, Biomed pentru prostata, Cleopatra, masca de fata egipteana bazata pe argila si Biomed Slip, un adevarat prieten in lupta impotriva celulitei.

 

Pentru detalii privind achizitionarea produselor Biomed vizitati www.biomedinternational.ro

 

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
Metropolis Residence
Str. Telega, nr. 6. tronson B, ap. 49
Tel: 0213151979
office@streamline.ro
www.streamline.ro