Biomed recomanda pantalonii pentru slabit Biomed Slip

BUCURESTI - 26 iulie 2012

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sanatate, Farmaceutic

Conceput pentru a elimina surplusul de grasimi, Biomed Slip este fabricat dintr-o folie speciala.

Biomed recomanda pantalonii pentru slabit Biomed Slip

De 22 de ani, una dintre cele mai potrivite alegeri pentru slabit este Biomed Slip. Anume conceputi pentru a elimina surplusul de grasimi din zonele cele mai critice ale corpului, talie, abdomen, coapse si solduri, pantalonii pentru slabit sunt fabricati dintr-o folie speciala de foarte buna calitate. Produsul este elegant, practic, confortabil si deja mii de femei din Romania, i-au apreciat rezultatele.

Celulita dispare complet, iar pielea isi recapata aspectul neted si elasticitatea adecvata.

Utilizandu-l regulat si in acelasi timp facand miscari fizice normale, se pot obtine rezultate vizibile dupa doua saptamani. Straturile de grasime de pe partile de corp mentionate vor fi eliminate foarte repede, fara infometare si fara a se impune o alta dieta. In acest mod se poate reduce greutatea corporala pana la 200g/zi.

Produsul este simplu de folosit, putand fi imbracat pe corp sub orice imbracaminte. Astfel, poate fi utilizat mergand la cumparaturi sau in timp ce te uiti la TV.

 

Cu o experienta de peste 22 de ani pe piata romaneasca, Biomed este unul dintre cele mai cunoscute branduri din domeniul suplimentelor alimentare. Cunoscuta pentru sistemul de mentinere a sanatatii “Biomed”, compania are ca obiectiv principal satisfactia clientilor sai. Pentru aceasta, produsele companiei sustin mentinerea unui raport armonios intre inaltime si greutate si intre greutate si masa musculara activa. Biomed are in portofoliu produse comercializate in exclusivitate in Romania intre care se remarca Biomed 4, un excelent adjuvant in procesul de slabire, Biomed impotriva alcoolismului, Biomed pentru prostata, Cleopatra, masca de fata egipteana bazata pe argila si Biomed Slip, un adevarat prieten in lupta impotriva celulitei.

 

Pentru detalii privind achizitionarea produselor Biomed vizitati www.biomedinternational.ro

 

 

 

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
Metropolis Residence
Str. Telega, nr. 6. tronson B, ap. 49
Tel: 0213151979
office@streamline.ro
www.streamline.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dmb-design/biomed-recomanda-pantalonii-pentru-slabit-biomed-slip