Combate natural tulburarea de tranzit intestinal!

BUCURESTI - 3 decembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate, Farmaceutic

Prisum International recomanda Diarex , produs antidiareic natural de la Himalaya

Combate natural tulburarea de tranzit intestinal!

Diareea poate aparea la orice varsta si debuteaza, de regula, prin crampe abdominale, urmate de un numar mare de scaune apoase, uneori asociate cu voma, febra si stare generala proasta. Aceasta afectiune este cauzata de perturbarea secretiei sau absorbtiei fluidelor la nivelul intestinului si de cresterea motilitatii intestinale (peristaltismului). Uneori, pierderile de apa si electroliti  sunt atat de intense incat, daca nu se intervine, se ajunge la deshidratare, cu consecinte grave mai ales la copii.

Diareea acuta este in general de natura infectioasa cauzata de un agent bacterian, viral sau parazitar. Cea cronica este cel mai frecvent determinata de o afectiune a intestinului - afectiune inflamatorie, colonul iritabil. Fiind destul de des intalnita atat la copii, cat si la adulti, este indicat ca atunci cand intervine aceasta problema sa avem la indemana o solutie rapida, eficienta si sigura.

Noul produs antidiareic herbomineral de la Himalaya, Diarex, prin compozitia complexa de plante, ce actioneaza sinergic, are efect antibacterian si astringent, regleaza peristaltismul, fiind eficient in diareea acuta sau cronica. Efectul antispastic calmeaza colicile abdominale, iar proprietatiile antiinflamatoare si antioxidante faciliteaza procesul de refacere a mucoasei intestinale inflamate.

Antidiareic natural, produsul contine Aegle marmelos - "Arbore sacru” cu rol astringent, antibacterian,antispastic, antiinflamator si demulcent, Holarrhena antidysenterica - rol astringent si antibacterian,                   Cyperus rotundus – cu efect antiinflamator si antioxidant, Tinospora cordifolia - contine substante amare si are efect antispastic si antiinflamator. Diarex poate fi administrat atat adultilor, cat si copiilor cu varsta de peste 1 an si se remarca prin efectul rapid datorat mecanismului complex de actiune. Avand la indemana tabletele Diarex, evitati cu succes situatiile nedorite!

Compania Prisum International Trading detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii).

Pentru mai multe informatii va rugam sa vizitati: www.prisum.ro, www.himalayaherbals.ro si pagina de Facebook Himalaya Herbal Healthcare Romania. 

 

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
Metropolis Residence
Str. Cristofor Columb, nr 2, et. 2, sector 1, Bucuresti
0727873917
office@streamline.ro
www.streamline.ro

Taguri: himalayaprisumdiareeantidiareicdiarex
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dmb-design/combate-natural-tulburarea-de-tranzit-intestinal