Man and Machine Education Center a oferit certificari Autodesk gratuite

BUCURESTI - 12 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Administratie Publica, Afaceri, IT&C

In data de 7 noiembrie 2012 Man and Machine Romania a deschis usile propriului Centru de Training si Certificare si a oferit specialistilor CAD cu experienta in utilizarea programelor Autodesk sansa sa primeasca recunoasterea oficiala pentru cunostintele lor.

Man and Machine Education Center a oferit certificari Autodesk gratuite

In cadrul evenimentului „Open Doors“, organizat impreuna cu Autodesk si Knowledgepoint, Man and Machine Education Center a pus la dispozitie peste 30 de certificari gratuite Associate si Professional pentru aplicatiile AutoCAD, Revit Architecture, Autodesk Inventor si AutoCAD Civil 3D.

Implicarea Man and Machine in organizarea evenimentului Open Doors 2012  evidentiaza sprijinul pe care il acordam dezvoltarii profesionale si personale a specialistilor proiectanti CAD din Romania. Suntem multumiti de rezultatele obtinute de specialistii care au raspuns invitatiei noastre, rata de absolvire a examenelor de certificare sustinute in acesta zi fiind de 90%.”, a declarat Luminita Popescu, Managing Director, Man and Machine Romania.

Certificarea Autodesk permite evaluarea corecta a nivelului de cunostinte in utilizarea aplicatiilor de proiectare Autodesk si conduce la dezvoltarea profesionala, cresterea productivitatii si credibilitatii, atat pentru angajat, cat si pentru angajator.

Avantajele detinerii certificarii Autodesk sunt:

    Recunoasterea personala a nivelului de calificare prin acreditarea obtinuta
    Obtinerea certificatului electronic care poate fi imprimat, inramat sau atasat la CV
    Logo oficial de certificare Autodesk care poate fi folosit pe cartea de vizita, in CV sau in antet pentru a confirma statutul de certificat
    Posibilitatea de listare a datele de contact in baza de date publica Autodesk Certified Professionals

Man and Machine Romania este acreditata sa ofere examene de certificare pentru aplicatiile AutoCAD 2012/2013, Autodesk Inventor 2012/2013, Autodesk Revit Architecture 2012/2013 si AutoCAD Civil 3D 2012/2013, nivelurile Associate si Professional. In plus, detine multiple acreditari acordate de Autodesk pentru sustinerea de programe de instruire de baza sau personalizatepentru aplicatii precum AutoCAD, Autodesk Inventor, AutoCAD Electrical, AutoCAD Mechanical, AutoCAD Plant 3D, AutoCAD P&ID, Autodesk Vault, AutoCAD Civil 3D, AutoCAD Architecture, Revit Architecture, Revit Structure etc. Man and Machine Romania a dezvoltat propriile manuale si note de curs in limba romana pentru cele mai utilizate aplicatii CAD de la Autodesk, urmand ca altele sa fie disponibile in curand. Acestea se ofera gratuit exclusiv participantilor la cursuri.

Man and Machine Romania este subsidiara a grupului german Mensch und Maschine Software SE (M+M) (www.mum.de),unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii software de proiectare si productie asistata de calculator (CAD/CAM/CAE/GIS) din Europa, avand filiale in Germania, Austria, Elvetia, Franta, Italia, Anglia, Belgia, Romania, Suedia, Polonia dar si in Statele Unite ale Americii, Japonia si zona APAC. 

Gama de produse oferita de M+M este extrem de variata si cuprinde solutii CAD/CAM/CAE/GIS pentru cele mai variate industrii (inginerie mecanica, infrastructura, arhitectura). Infiintata in anul 1984, compania are sediul central in Wessling, Germania, fiind cotata in "Prime-Segment" la Bursa de Valori din Munchen. Mai multe informatii aici: http://www.mum.de/DE_Mensch_und_Maschine_Investor_Relations.CAD.

Pentru mai multe informatii despre Man and Machine Romania, vizitati www.manandmachine.ro.

 

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
Metropolis Residence
Str. Telega, nr. 6. tronson B, ap. 49
Tel: 0213151979
office@streamline.ro
www.streamline.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dmb-design/man-and-machine-education-center-a-oferit-certificari-autodesk-gratuite