National Magazin anunta colaborarea cu Scrie Liber

BUCURESTI - 14 august 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Internet

Incepand cu august 2012, revistele vor face un schimb partial de articole

National Magazin anunta colaborarea cu Scrie Liber

 

Bazandu-ne pe ideea de cultura si de promovare a valorilor care merita cu adevarat, am luat decizia de a incepe un parteneriat intre National Magazin si Scrie Liber. Manati de dorinta de a avea un volum mai mare de informații din toate zonele de interes prezente pe cele două site-uri, de a face ceva consistent, de a scrie articole care sa fie cu adevarat importante si care sa merite atentia cititorilor nostrii am pornit acest parteneriat.

National Magazin ofera celor care isi doresc, informatie de calitate din domenii variate intr-o abordare obiectiva. Fiecare articol scoate la lumina o alta latura a personalitatilor lumii in care traim, reda realitatea cotidiana din perspectiva oamenilor cu experienta, profesionisti de inalta clasa, promoveaza valorile si impresionantele lor realizari

Acest proiect a pornit si din dorinta de a pune pe piedestal cultura si de a incerca sa uitam, macar pret de un articol ca ceea ce este superficial va trece, iar ceea ce cantareste cu adevarat va dainui peste ani. Fiecare dintre noi se simte atras de jocuri, de carti, de filme si isi poate relata experienta intr-un mod literar. In cadrul proiectului nostru cei talentati si pasionati de scris vor avea mereu un loc in paginile noastre deocamdata virtuale.

In data de 30 august, 2012, ScrieLiber.ro și NationalMagazin.ro organizeaza prima intalnire oficiala cu redactorii si cititorii acestora. Intalnirea se va face in Bucuresti, intr-o locatie care se va comunica ulterior. Persoanele care doresc sa participe sunt rugate sa isi anunte participarea via e-mail pe adresele office@tzteam.com si/sau ana.marin@national-magazin.ro

Cu multa incredere si multe sperante pornim la un drum ce promite rezultate, promite articole speciale si multi cititori multumiti.

 

National Magazin – www.nmz.ro

Scrie Liber- www.scrieliber.ro

 

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
Metropolis Residence
Str. Telega, nr. 6. tronson B, ap. 49
Tel: 0213151979
office@streamline.ro
www.streamline.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dmb-design/national-magazin-anunta-colaborarea-cu-scrie-liber