Prisum International, distribuitor Himalaya Drug Company

BUCURESTI - 14 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Sanatate, Stiinta / Cercetare

Prisum International, 18 ani de experienta in distributia suplimentelor alimentare si produselor cosmetice.

Prisum International, distribuitor Himalaya Drug Company

Prezenta pe piata din Romaniade 18 ani, Prisum International Trading detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company –India. Gama de produse distribuite include suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii).

Imbinand tehnologia de ultimă oră cu sistemul de medicina traditionalaIndiana– Ayurveda, cercetatorii de la Himalaya au facut din acest brand un lider de piata castigand increderea in intreaga lume. Astazi produsele companiei sunt recunoascute si recomandate de doctori din intreaga lume si pacienti din peste 82 de tari se bazeaza pe Himalaya pentru nevoile personale de sanatate.

Ani intregi de cercetare si testare au scos la iveala produse ce au devenit de referinta in categoria lor: Bonnisan, Mentat, Septilin, Gasex, Herbolax, Liv.52, Diabecon, Ayurslim, Cystone, Himplasia, Koflet, Diakof, Rumalaya.

Gama de produse Himalaya Herbals, adusa in Romania de Prisum International in 2006, reprezinta ultima inovatie in materie de ingrijire personala. Produsele cosmetice au ingrediente active 100% naturale satisfacand toate nevoile consumatorilor prin diversitatea gamei oferite: ingrijire corp, ingrijire generala, ingrijire ten, ingrijire par.  Gama de produse cosmetice este completata de o gama special creata pentru copii si bebelusi, ale carei produse contin ingerdiente atent selectionate pentru pielea delicata a celor mici.

Tot Prisum International distribuie si produsele CSL Behring, lider global in industria bioterapiilor pe baza de plasma. CSL Behring cerceteaza, dezvolta, fabrica si comercializeaza produse din plasma, care sunt folosite pentru a trata afectiuni rare si foarte grave.

Incepand cu 2009, Prisum International si-a extins activitatea prin deschiderea lantului de plafare Esenta Plant. Prin intermediul acestora, sunt prezentate si comercializate o gama variata de produse naturiste, suplimente alimentare, tincturi si ceaiuri.

Infiintata in 1994, Prisum International Trading detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii). Compania distribuie de asemenea produse din plasma CSL Behring, precum si produse naturiste in cadrul lantului de plafare Esenta Plant.

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Prisum International, va rugam sa vizitati

http://www.prisum.ro/

 

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
Metropolis Residence
Str. Telega, nr. 6. tronson B, ap. 49
Tel: 0213151979
office@streamline.ro
www.streamline.ro