Prisum International recomanda Crema pentru ingrijirea picioarelor de la Himalaya Herbals

BUCURESTI - 12 august 2013

Comunicat tip General in Sanatate, Farmaceutic

Realizata din ingrediente active naturale, crema trateaza eficient calcaiele crapate si pielea uscata

Prisum International recomanda Crema pentru ingrijirea picioarelor de la Himalaya Herbals

Viata noastra de zi cu zi este prin definitie agitata, iar mersul pe jos in pantofi incomozi nu poate fi intotdeauna evitat. Pentru femei si nu numai, ingrijirea picioarelor este esentiala, atat din punct de vedere estetic, dar si pentru confortul necesar.

 

Crema pentru picioare de la Himalaya Herbals contine extracte de Arbore de sal, ce ajuta la vindecarea crapaturilor calcaielor, Schinduf pentru hidratare, Miere, ce emoliaza si hidrateaza pielea si Sofran indian, cu efect antibacterian. Aceasta combinatie unica trateaza eficient calcaiele crapate, pielea uscata, intarita, precum si picioarele umflate. Utilizata in mod regulat, crema  asigura o piele neteda si catifelata a picioarelor, fiind un produs ce nu trebuie sa lipseasca din trusa dvs. de produse destinate ingrijirii zilnice.

 

Produsele Himalaya, distribuite in peste 89 de tari, imbina tehnologia de ultima ora cu sistemul de medicina traditionala indiana Ayurveda, numit si “stiinta vietii”, sistem vechi holistic de diagnoza si tratament ce utilizeaza plante in formule inedite.

 

Compania Prisum International Trading detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii).

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Prisum International va rugam sa vizitati: www.prisum.ro, www.himalayaherbals.ro si pagina de Facebook Himalaya Herbal Healthcare Romania. 

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
Metropolis Residence
Str. Telega, nr. 6. tronson B, ap. 49
Tel: 0213151979
office@streamline.ro
www.streamline.ro