Rumalaya Gel si Forte - inving durerea si redau mobilitatea!

BUCURESTI - 16 octombrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Sanatate, Sport

Prisum International recomanda Rumalaya Gel si Forte de la Himalaya pentru afectiunile osteo-articulare si musculare

Rumalaya Gel si Forte - inving durerea si redau mobilitatea!

Aproximativ 10 milioane de romani sufera de afectiuni reumatice, potrivit datelor Organizatiei Mondiale a Sanatatii si numarul acestora este in crestere continua. Exista peste 100 de boli inflamatorii sau degenerative osteo-articulare reunite sub numele de reumatism , printre cele mai frecvente fiind artroza, spondiloza, osteoporoza. Cauzele aparitiei acestor boli sunt multiple: ereditatea, prezenta in sange a unor toxine rezultate din dereglari metabolice, expunerea la frig şi umezeala, factori infectiosi, obezitatea etc. Este gresita conceptia potrivit careia afectiunile reumatice apar doar la persoanele in varsta, ele putandu-se intalni chiar si la copii. De asemenea, numeroase traumatisme, printre care se numara frecvent intinderile musculare si entorsele, pot interveni in timpul activitatilor fizice.

Ca metode de tratament, terapia naturista este considerata o prima alternativa in tratarea diferitelor afectiuni osteo-articulare.

Rumalaya Forte - antireumatic natural si Rumalaya Gel - antiinflamator, analgezic şi revulsiv sunt aliatii dumneavoastra de nadejde pentru lupta impotriva afectiunilor articulare.

Rumalaya Forte este un antiinflamator si analgezic cu o formula inovatoare realizata din ingrediente naturale, sub forma de tablete, care nu produce reactii adverse gastro-intestinale sau cardiace. Rumalaya Forte este indicat oricarei persoane (si copii peste 12 ani) cu afectiuni osteoarticulare inflamatorii sau degenerative (artrita, guta, spondilita, umar inghetat, afectiuni posttraumatice, etc). Datorita lipsei reactiilor adverse, Rumalaya Forte reprezinta o alternativa fara riscuri a antiinflamatoarelor nesteroidiene in utilizarea pe termen lung. Dintre ingrediente mentionam Boswellia serrata – folosita in medicina traditionala indiana pentru efectul sau antiinflamator, antiseptic si analgezic, Zinbiber officinale (Ghimbir), Glycyrrhiza glabra (Lemn dulce), Commiphora wightii  cu efect antiinflamator, antioxidant si antiartritic.

Rumalaya Gel patrunde in profunzime si actioneaza rapid datorita celor 4 proprietati principale: revulsiv, antiinflamator, analgezic si antispastic muscular. Produsul este indicat in caz de intinderi musculare, tendinite, bursite, dureri musculare sau articulare asociate artritei, spondilitei, in caz de sciatica sau de lumbago. Gelul se recomanda de la varsta de 6 ani si pentru o eficienta maxima se asociaza cu Rumalaya Forte tablete.

Printre ingrediente se numara Gaultheria fragrantissima cu efect intens revulsiv, ce favorizeaza patrunderea substantelor active in tesuturi, Mentha arvensis (Mentă) – agent de racire locala cu efect antioxidant, antibacterian si analgezic,  Zinghiber officinalle cu efect antiinflamator, Cedrus deodara are proprietati analgezice si Cinnamomum zeylanicum (Scortisoara) actioneaza ca antispastic muscular.

Produsele sunt distribuite de compania Prisum International Trading, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii).

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Prisum International, va rugam sa vizitati: www.prisum.ro, www.himalayaherbals.ro si pagina de Facebook Himalaya Herbal Healthcare Romania.

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
Metropolis Residence
Str. Cristofor Columb, nr 2, et. 2, sector 1, Bucuresti
office@streamline.ro
www.streamline.ro