Schuco VarioTec – sistemul inteligent de feronerie

BUCURESTI - 5 decembrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Constructii

Alukonigstahl recomanda sistemele Schuco – garantia eficientei, sigurantei si flexibilitatii

 Schuco VarioTec – sistemul inteligent de feronerie

Schuco International este singurul furnizor de sisteme complete de profile pentru ferestre si usi din PVC, acest lucru insemnand profile, feronerie si accesorii de la acelasi furnizor. Feroneria Schuco VarioTec este special proiectata pentru ferestrele Schuco si ofera posibilitatea unei multimi de solutii, cu un numar minim de componente. Indiferent ca este vorba de dimensiuni sau de forme deosebite, feroneria Schuco VarioTec este flexibila si usor de prelucrat. In plus, sistemul beneficiaza de un concept gradual de siguranta, care datorita constructiei modulare se poate realiza fara cheltuieli suplimentare mari.

Schuco va ofera patru variante de echipare: SF I, SF II AhS standard, SF II Extra, SF III.

SF I - varianta standard asigura gradul de siguranta datorita dublei inchideri tip ciuperca.

SF II AhS standard – permite realizarea unei ferestre care nu se poate forta prin ridicare cu numai patru zavoare de siguranta.

SF II Extra - pentru ferestre rezistente la efractie conform clasei de siguranta WK1, respectiv AhS Extra. Cu puncte de inchidere deosebit de stabile din otel calit.

SF III – Varianta cu cel putin patru inchideri de siguranta ce caracterizeaza o fereastra care rezista si unor spargatori bine utilati si corespunde recomandarilor politiei (WK2).

Eficient, flexibil si sigur, Schuco VarioTec este sistemul de feronerie potrivit oricarei ferestre.

Infiintata in 1864 in Retz, Austria de catre Jakob Konig, Alukonigstahl este prezenta pe piata romaneasca din 1995. Avand reprezentante in 11 tari europene, compania isi propune excelenta pentru toate serviciile si produsele distribuite. Pentru mai multe informatii despre ofertele Alukonigstahl, va rugam sa vizitati www.alukoenigstahl.ro si www.avantajecase.ro.

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
Metropolis Residence
Str. Cristofor Columb, nr 2, et. 2, sector 1, Bucuresti
0727873917
office@streamline.ro
www.streamline.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dmb-design/schuco-variotec-sistemul-inteligent-de-feronerie