Sisteme din PVC Schuco – calitate si inovatie din 1976

BUCURESTI - 7 octombrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Constructii

Recomandate de Alukonigstahl, sistemele din PVC Schuco urmaresc in permanenta cresterea confortului si sigurantei beneficiarului

Sisteme din PVC Schuco – calitate si inovatie din 1976

Istoria companiei Schuco a inceput in 1951 prin constructia de ferestre si vitrine din aluminiu. Din 1976, Schuco a inceput sa produca si profilele din material plastic, avand actualmente in Germania doua fabrici de productie pentru sisteme din PVC, in Weissenfels si in Hann. Schuco este o companie de renume mondial, ce coopereaza cu arhitecti, investitori si intreprinderi de executie din aproape toate tarile din lume.

Cifra de afaceri a diviziei de PVC in 2012 a fost de 240 milioane de euro, din care 45% in Germania si restul la export, in peste 35 de tari. Productia totala de profile a depasit anul trecut 60 de mii tone, fiind de 4 ori mai mare decat in 1999. Sediul si depozitul principal al departamentului Sisteme din PVC este acum la Weissenfels, langa Leipzig. Construit initial in 1995 ca centru logistic, spatiul gazduieste incepand din 2006 centrala internationala a diviziei. Aici isi desfasoara activitatea peste 700 de angajati, care lucreaza in departamentele vanzare, logistica, aprovizionare, dezvoltare tehnologica si marketing.

Viitorul apartine materialelor care pot raspunde cat mai multor cerinte. Ferestrele din profile de PVC ofera numeroase avantaje, printre care excelentele caracteristici de izolare termica, durata mare de viata, cheltuielile reduse de intretinere si rezistenta la intemperii. Toate acestea cu materiale integral reciclabile, cu un pret atractiv si, nu in ultimul rand, cu o bogata paleta coloristica.

Sistemele de profile pentru ferestre si usi din PVC de la Schuco se evidentiaza prin cateva inovatii si dezvoltari tehnologice pentru care compania a devenit deschizatoare de drumuri in domeniu.

Printre realizarile Schuco se numara: primul sistem cu profile infoliate, primul sistem cu garnitura coextrudata pe profil, primul si singurul sistem de profile cu feronerie proprie, primul sistem complet cu profile cu adancime de constructie de 82 mm - pentru ferestre cu inalta eficienta energetica. Schuco este de asemenea prima si singura companie care foloseste tehnologia patentata de coextrudare cu aluminiu, a realizat primul sistem de ventilare cu recuperare de caldura integrat in fereastra, primul si singurul sistem pentru usi liftant-glisante pentru constructii cu consum redus de energie si este primul si singurul detinator al tehnologiei de aplicare a finisajelor metalizate pe profilele din PVC.

Toate dezvoltarile sistemelor pentru ferestre si usi de la Schuco sunt dedicate cresterii confortului si sigurantei beneficiarului final, pastrand in acelasi timp un design absolut memorabil. 

Infiintata in 1864 in Retz, Austria de catre Jakob Konig, Alukonigstahl este prezenta pe piata romaneasca din 1995. Avand reprezentante in 11 tari europene, compania isi propune excelenta pentru toate serviciile si produsele distribuite. Pentru mai multe informatii despre ofertele Alukonigstahl, va rugam sa vizitati www.alukoenigstahl.ro

 

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
Metropolis Residence
Str. Cristofor Columb, nr 2, et. 2, sector 1, Bucuresti
0727873917
office@streamline.ro
www.streamline.ro