Tehnologia si Designul RADOX au fost prezentate in cadrul ISH Frankfurt 2013

BUCURESTI - 21 martie 2013

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii

RADOX a participat pentru a doua oara la ISH, cea mai mare expozitie internationala din domeniul echipamentelor de incalzire, climatizare si ventilatie

Tehnologia si Designul RADOX au fost prezentate in cadrul ISH Frankfurt 2013

ISH, cea mai mare manifestare expozitionala internationala din domeniul echipamentelor de incalzire, climatizare si ventilatie si-a deschis portile in Frankfurt pe Main, intre 12-16 martie 2013. Actuala editie a beneficiat de participarea a 2434 de expozanti din 57 de tari, dintre care 1413 din afara Germaniei. In cele 5 zile ale evenimentului, aproximativ 190000 de vizitatori au fost interesati de spatiul expozitional de 258.000 mp.

La a doua prezenta dupa cea din 2011, expozitia fiind din 2 in 2 ani, RADOX a expus noua gama de radiatoare decorative si de baie. Fabricate din materiale reciclate si reciclabile si folosind procese de productie ce permit reducerea semnificativa a consumului resurselor naturale, radiatoarele RADOX sunt expresia politicii companiei, de grija pentru mediul inconjurator. Pentru cromarea produselor, RADOX nu foloseste cuprul, utilizarea sa producand derivanti toxici precum cianura de cupru, in timp ce procesul de vopsire se face fara vopsele ce contin substante toxice.

O caracteristica speciala ce asigura succesul pe piata de profil este flexibilitatea RADOX de a oferi produse cu detalii de design specifice, cerute de clienti. Acestia pot alege dintr-o bogata paleta de dimensiuni si finisaje, sau pot crea un proiect unic. Astfel, radiatoarele imprimate fotografic pe sticla, pot deveni un adevarat element arhitectural.

Din punct de vedere calitativ, grosimea de 2 mm a elementilor confera radiatorului o rezistenta mai mare la coroziune si o putere termica mai mare. Procedeele de sudura ofera produsului o buna aderenta a vopselei sau a cromului, o inalta rezistenta mecanica a sudurii si o etansare perfecta ce face imposibila scurgerea apei.

Infiintata in 2002, RADOX se numara in 2013 printre primii distribuitori pe piata echipamentelor HVAC din Romania. Colaborand de-a lungul timpului cu firme de prestigiu din Europa precum IMMERGAS, GIACOMINI, ECOFLAM, FONDITAL, MADEL, SABIANA, TECNOCLIMA, VIESSMANN, ZILMET, RADOX a reusit sa ofere constant o gama completa de produse performante si servicii de inalta calitate.

Avand o capacitate de productie anuala de 200.000 de radiatoare din otel si inox, Grupul RADOX este cel mai mare producator de radiatoare de baie si ornamentale din Romania. Dintre acestea, aproximativ 70% sunt exportate pe piata europeana.

Cele trei societati, RADOX, RADOX RADIATORS si ROCOTHERM RADIATORS, formeaza astazi un grup puternic si competitiv in domeniul instalatiilor de incalzire, climatizare si ventilatie in Romania si Uniunea Europeana. Pentru mai multe detalii despre produsele si serviciile companiei Radox, puteti accesa www.radox.ro.

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
Metropolis Residence
Str. Telega, nr. 6. tronson B, ap. 49
Tel: 0213151979
office@streamline.ro