Tine diabetul sub control cu Diabecon de la Himalaya

BUCURESTI - 31 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate, Farmaceutic

Prisum International recomanda Diabecon de la Himalaya, antidiabetic herbomineral

Tine diabetul sub control cu Diabecon de la Himalaya

Distribuit prin intermediul Prisum International, Diabecon de laHimalayaeste un antidiabetic herbomineral recomandat persoanelor cu diabet non-insulindependent.

Si pentru ca dupa cum se spune, este mai bine sa previi decat sa tratezi, ar fi ideal daca s-ar putea consulta doctorul pentru a invata cat mai multe despre diabet si controlul sau. Multe persoane se bazeaza pe potentialul plantelor medicinale de a vindeca boli si de a mentine sanatatea. De altfel, numeroase formule herbale au produs rezultate surprinzatoare si au stat la baza medicinei moderne.

Cercetarea temeinica si testarea acestor formule de catre specialistiiHimalayaau condus la realizarea unui remediu natural in controlul diabetului: Diabecon.

Diabecon, reduce nivelul glucozei din sange la persoanele cu diabet non-insulinodependent. Reduce de asemenea nivelul colesterolului si al trigliceridelor la persoanele cu diabet. Diminueaza complicatiile renale, cardiovasculare si retiniene asociate diabetului.

Se poate folosi ca adjuvant al dietei sau al hipogliceminatelor orale in diabetul non-insulinodependent si doar la recomandarea medicului, in diabetul insulinodependent.

Ingredientul principal - Momordica charantia, denumita in medicina traditionala indiana si “insulina vegetala”, reduce glicemia si creste toleranta la glucoza, fiind un stimulent al secretiei de insulina din pancreas. Scade nivelul de colesterol, trigliceride si acizi grasi.

Produsul este distribuit de compania Prisum International Trading, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii).

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Prisum International, va rugam sa vizitati: www.prisum.ro, www.himalayaherbals.ro si pagina de Facebook Himalaya Herbal Healthcare Romania.

 

 

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
Metropolis Residence
Str. Telega, nr. 6. tronson B, ap. 49
Tel: 0213151979
office@streamline.ro
www.streamline.ro