ALLFUSION ERWIN DATA MODELER PREMIATA PENTRU “CEA MAI BUNA UNEALTA DE MODELARE A BAZELOR DE DATE”

BUCURESTI - 9 martie 2004

Comunicat tip General in IT&C

DNA Software – Reprezentant Regional Computer Associates va anunta recent AllFusion ERwin Data Modeler, solutia oferita de Computer Associates (CA) pentru modelarea bazelor de date, a fost numita "Best Database Tool or Driver" in urma unui sondaj realizat de revista Java Developer in randul cititorilor sai.

ALLFUSION ERWIN DATA MODELER PREMIATA PENTRU “CEA MAI BUNA UNEALTA DE MODELARE A BAZELOR DE DATE”

Dupa nominalizarile prealabile ale cititorilor, Java Developer's Journal a organizat un sistem de votare online, castigatorii fiind selectati in urma celor 15,000 de voturi venite din partea cititorilor revistei.

AllFusion ERwin Data Modeler face parte din suita de solutii de modelare AllFusion oferita de CA, fiind o solutie integrata, menita sa simplifice aspectele complexe de analiza si design si sa accelereze procesele de implementare iar, in ansamblu, sa confere o dinamica superioara intregului proces de business – inclusiv sistemelor de tranzactionare, de dispunere a datelor si de sortare a datelor.

Cititorii revistei Java Developer au nominalizat inca alte 5 produse CA din suitele AllFusion si Advantage ca tehnologii de top pentru dezvoltarea si prelucrarea aplicatiilor si a bazelor de date.

"Suntem onorati de aprecierea de care ne bucuram in randul cititorilor revistei Java Developer," afirma Shari Shore, vice presedinte al departamentului AllFusion, CA. "Calificativele comunitatii Java acordate solutiilor CA pentru dezvoltare, in special a celor din aria bazelor de date, demonstreaza faptul ca ne-am mentinut printre cei mai importanti furnizori de tehnologie a administrarii, modelarii si dezvoltarii bazelor de date."

"2003 s-a dovedit a fi un an extrem de important pentru tehnologiile Java, in care companiile au trecut de la utilizarea pe servere a programelor Java, la folosirea acestor programe pe dispozitive mobile, senzori de automobile, programe de gestionare pentru punctele de vanzare si in domeniul aerian – toate acestea in conditiile in care analistii anticipeaza o dezvoltare rapida a J2SE 1.5 in viitor. Procesul de nominalizare si de votare a castigatorilor, prin care cititorii au putut alege solutiile preferate si in urma caruia Computer Associates a obtinut premiul pentru cea mai buna unealta de modelare a bazelor de date, reflecta ultimele tendinte ale CA prin care aceasta si-a consolidat pozitia si strategia pe Java. In plus, obtinerea acestui premiu indica faptul ca, in prezent, CA este unul dintre jucatorii importanti pe o piata extrem de competitiva cum este cea a furnizorilor de solutii Java," declara Joe Ottinger, redactor sef, Java Developer's Journal.

Despre DNA Software

DNA Software, Reprezentant Regional Computer Associates, este o prezenta activa pe piata Europei de Est propunand portofoliul avansat eBusiness Computer Associates, care se adreseaza tuturor aspectelor de management eBusiness, incluzand managementul infrastructurii, al proceselor si al informatiei. Eforturile specialistilor DNA Software sunt orientate spre oferirea unor solutii puternice si viabile pentru organizatiile importante, implicate in realitatile est-europene (sectorul comercial, bancar, al telecomunicatiilor, cel industrial etc.). Acest portofoliu eBusiness da organizatiilor posibilitatea de a castiga si sustine avantajul competitiv intr-o era in care viteza, inovatia si acuratetea sunt imperative.
Aurelia Anghel
marketing@dnasw.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dna-software/allfusion-erwin-data-modeler-premiata-pentrucea-mai-buna-unealta-de-modelare-a-bazelor-de-date