BENEFICIILE TEHNOLOGIILOR COMPUTER ASSOCIATES

BUCURESTI - 13 mai 2005

Comunicat tip General in IT&C

DNA Software impreuna cu Computer Associates au participat la evenimentul "Storage Roadshow CEE 2005" cu o prezentare legata de tehnologiile de stocare si recuperare a datelor.

BENEFICIILE TEHNOLOGIILOR COMPUTER ASSOCIATES

DNA Software, impreuna cu Computer Associates, au participat la evenimentul “Storage Roadshow CEE 2005” organizat de IDC pe 12 mai la Athenee Palace Hilton. Prezentarea, sustinuta de Brana Nikolajevici - CEE Sales Executive, Computer Associates, s-a concentrat pe beneficiile tehnologiilor de stocare si recuperare a datelor oferite de Computer Associates, exemplificate printr-un studiu al implementarii solutiei BrightStor de catre DNA Software in HVB Bank Romania.

Reunite in suita BrightStor, solutiile de stocare Computer Associates asigura protectia completa a datelor, oferind atat usurinta in utilizare solicitata de companiile mici si mijlocii, cat si functionalitatile avansate necesare companiilor de mari dimensiuni. Solutiile BrightStor acopera atat aspectele legate de managementul spatiului si al infrastructurii de stocare, de disponibilitatea datelor si continuitatea accesului la date cat si pe cele care abordeaza integritatea datelor – prin intermediul motorului de scanare eTrust Antivirus inclus.

Solutia de stocare si recuperare proiectata pentru retele eterogene, BrightStor ARCserve Backup, ofera protectia adaptata la nivel de servere si statii de lucru, pe o gama larga de sisteme de operare (Windows, Linux, NetWare, Mac OS X , UNIX etc.), precum si stocare specializata pentru baze de date si aplicatii GroupWare. Beneficiile oferite de tehnologia de stocare de la Computer Associates constau in: reducerea cu 50% a costurilor totale ale proprietatii, managementul riscului, o disponibilitate a datelor de 99,9%, managementul centralizat al procesului automat de stocare.

Acestea au fost si motivele pentru care HVB Bank Romania a ales, in 2002, sa implementeze solutiile de stocare Computer Associates. Implementarea s-a realizat initial in cadrul unei arhitecturi, formate din sediul central si 5 filiale distribuite in tara, in prezent fiind extinsa la 12 filiale.

In prezent, solutiile CA de backup si recuperare a datelor sunt utilizate in numeroase companii romanesti, dintre care mentionam: A&D Pharma, Autoitalia, CNE Cernavoda, Electrolux, Garanta, Humanitas, HVB Bank, Interamerican, Omniasig, Porsche Leasing, Tuborg.

Despre DNA Software

DNA Software, Reprezentant Regional Computer Associates, este o prezenta activa pe piata Europei de Est propunand portofoliul avansat eBusiness Computer Associates, care se adreseaza tuturor aspectelor de management eBusiness, incluzand managementul infrastructurii, al proceselor si al informatiei. Eforturile specialistilor DNA Software sunt orientate spre oferirea unor solutii puternice si viabile pentru organizatiile importante, implicate in realitatile est-europene (sectorul comercial, bancar, al telecomunicatiilor, cel industrial etc.). Acest portofoliu eBusiness da organizatiilor posibilitatea de a castiga si sustine avantajul competitiv intr-o era in care viteza, inovatia si acuratetea sunt imperative.
Aurelia Anghel
marketing@dnasw.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dna-software/beneficiile-tehnologiilor-computer-associates