CA LANSEAZA INTEGRATED THREAT MANAGEMENT R8

BUCURESTI - 31 ianuarie 2006

Comunicat tip General in IT&C

DNA Software – Reprezentanta Regionala CA anunta lansarea solutiei Integrated Threat Management (ITM) r8, o solutie integrata care asigura protectia scalabila si completa impotriva tuturor tipurilor de coduri malitioase, minimizand semnificativ riscurile si caderile din sistemul informatic.

CA LANSEAZA INTEGRATED THREAT MANAGEMENT R8

DNA Software – Reprezentanta Regionala CA anunta lansarea solutiei Integrated Threat Management (ITM) r8, o solutie integrata care asigura protectia scalabila si completa impotriva tuturor tipurilor de coduri malitioase, minimizand semnificativ riscurile si caderile din sistemul informatic.

Integrated Threat Management r8 unifica noile versiuni ale solutiilor PestPatrol Anti-Spyware Corporate Edition si eTrust Antivirus prin intermediul unei console centralizate bazate pe web care permite administratorilor sa detecteze si sa combata atacurile informatice din orice punct al retelei. “Inainte utilizam simultan mai multe produse pentru a gestiona diferitele necesitati de securitate; acum, o singura persoana – care se ocupa de securitatea retelei noastre de peste 5.000 de noduri – realizeaza managementul complet al securitatii informatice cu ITM r8,' declara Chuck Slenker, inginer de sistem in cadrul Hartford Hospital, unul dintre cele mai mari centre medicale din New England. 'Cu Integrated Threat Management r8 de la CA am reusit sa reducem costurile operationale cu peste 10% si sa ne protejam complet sistemele critice.'

ITM r8 trimite notificari automate de alerta specialistilor in securitate, imediat dupa detectarea unei noi amenintari in mediul IT. Cele 75 de rapoarte grafice – inclusiv un “Top 10” al listelor de virusi si spyware – permit echipelor de securitate sa izoleze rapid problemele si sa raspunda modificarilor emergente ale amenintarilor informatice.

Administratorii isi pot actualiza simplu si rapid sistemele de protectie cu toate versiunile de update-uri, patch-uri si semnaturi de virusi – prioritizandu-le in functie de necesitatile specifice ale companiei. Capabilitatile suplimentare includ:
- Agenti imbunatatiti de comunicatii care ofera vizibilitate in timp real a resurselor companiei, precum si detectarea si eliminarea codurilor spyware;
- Up-date-uri automate de semnaturi care ofera protectie impotriva celor mai recente amenintari informatice;
- Capacitatea PC-urilor de a transmite statusul lor catre o consola centrala de management.

ITM r8 suporta Network Admission Control (NAC), initiativa sustinuta de Cisco care utilizeaza infrastructura retelei pentru consolidarea politicilor de securitate pe toate resursele retelei. Solutia ITM r8 este sustinuta 24x7 de Security Advisor Team a CA care opereaza in cadrul unei retele internationale de raspuns rapid identificand si izoland automat cei mai recenti virusi, alte coduri malitioase, spyware si diferite vulnerabilitati.

“In fiecare zi apar noi amenintari informatice care se raspandesc cu o rapiditate din ce in ce mai mare, ca urmare, protectia vigilenta a desktop-urilor si distributia imediata a semnaturilor sunt esentiale pentru securitatea companiei,” declara Sam Curry, Vicepresedinte al departamentului de Threat Management al CA. “Prin unificarea solutiilor de protectie impotriva codurilor malitioase si a spyware-ului, Integrated Threat Management r8 – impreuna cu Security Advisor Team a CA – permite clientilor sa mentina un nivel ridicat de eficienta a securitatii la nivelul sistemelor informatice.”

Despre DNA Software

CA
CA este unul dintre cei mai importanti furnizori IT de software destinat proceselor de management. Enterprise IT Management (EITM™) – este viziunea CA asupra viitorului din prisma tehnologiei informatiei. Acest concept se poate traduce printr-un management dinamic si securizat al sistemelor, retelelor, securitatii, stocarii, aplicatiilor si bazelor de date. CA are in portofoliu peste 98% din companiile listate de Fortune 1000®, cat si institutii guvernamentale, de educatie si mii de alte companii din diverse alte industrii. Strategia CA se bazeaza pe patru elemente: dezvoltarea produselor, cresterea partenerilor, expansiunea globala si achizitii strategice – toate acestea avand ca scop o mai buna intelegere si un suport cat mai complet acordat clientilor care astfel vor putea sa valorifice avantajele tehnologiei IT in propria afacere. Pentru mai multe informatii, vizitati: www.ca.com

DNA Software
DNA Software, Reprezentanta Regionala CA, este o prezenta activa pe piata Europei de Est propunand portofoliul avansat eBusiness Computer Associates, care se adreseaza tuturor aspectelor de management eBusiness, incluzand managementul infrastructurii, al proceselor si al informatiei. Eforturile specialistilor DNA Software sunt orientate spre oferirea unor solutii puternice si viabile pentru organizatiile importante, implicate in realitatile est-europene (sectorul comercial, bancar, al telecomunicatiilor, cel industrial etc.). Acest portofoliu eBusiness da organizatiilor posibilitatea de a castiga si sustine avantajul competitiv intr-o era in care viteza, inovatia si acuratetea sunt imperative. Pentru mai multe informatii, vizitati www.dnasw.com

DNA Software - Reprezentanta Regionala CA
Grant Center, Str. Chiscani nr. 25-27, Sector 1, Bucuresti
Tel: 021.201.79.60
Fax: 021.222.16.50


marketing@dnasw.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dna-software/ca-lanseaza-integrated-threat-management-r8