CEA MAI MARE BANCA DIN ITALIA ALEGE SOLUTIILE COMPUTER ASSOCIATES

BUCURESTI - 3 martie 2004

Comunicat tip General in IT&C

DNA Software – CA Regional Representative va anunta ca recent Computer Associates a implementat in cadrul infrastructurii IT al celei mai mari banci din Italia, Banca Intesa, un pachet complex de solutii software pentru o performanta superioara a mediului informatic.

CEA MAI MARE BANCA DIN ITALIA ALEGE SOLUTIILE  COMPUTER ASSOCIATES

Prin parteneriatul cu CA, Banca Intesa se a urmarit optimizarea performantelor, reabilitarea si eficientizarea informatiilor critice ale sistemului.

‘Solutiile CA au fost implemetate in intreaga retea, pe servere si aplicatii in cadrul bancii, dandu-ne astfel posibilitatrea de a consolida managementul, integrand astfel sistemele companiei fara a inlocui componentele infrastructurii’ afirma Romano De Carlo, CEO Intesa Sistemi si Servicii ApA, departament creat pentru administrarea si conducerea sistemului IT al Bancii Intesa. ‘CA este un partener de incredere alaturi de care putem crea strategii si gasi metode eficiente pentru a face fata provocarilor cum ar fi o retea complexa de operatii IT’.

Obiectivele cheie ale Bancii Intesa sunt:
•gestionarea proactiva a intregii infrastructuri
•inventarul complet al resurselor hardware si software
•inventarul complet al operatiiilor desfasurate in infrastructura IT si al cererilor de service
•gestionarea proactiva a ATM-urilor bancii, atat din punct de vedere tehnic (caderi de retea sau de sistem), cat si operational (lipsa bancnotelor sau a hartiei pentru chitante)
•integrarea cererilor tehnice direct in sistemul de help-desk al bancii
•imbunatatirea serviciilor

Pentru a atinge aceste obiective, Banca Intesa a implementat o gama larga de solutii CA. Unicenter pentru gestionarea infrastructurii si a help-desk-ului, BrightStor pentru stocare, iar AllFusion si Advantage pentru dezvoltari de aplicatii, dar si pentru un managemnt mai performant.

‘Abilitatile de a satisface nevoile miilor de clienti pe care ii gestioneaza in prezent depind in mod cert de eficienta si operativitatea sistemului IT’, afirma Alfonso Nobilio, Manager Regional, CA Italia. ‘Suntem onorati sa fim printre partenerii strategici ai bancii cu o astfel de misiune in care, cu siguranta, vom demonstra valorile business-ului si tehnologiei CA’.

Despre DNA Software

DNA Software, Reprezentant Regional Computer Associates, este o prezenta activa pe piata Europei de Est propunand portofoliul avansat eBusiness Computer Associates, care se adreseaza tuturor aspectelor de management eBusiness, incluzand managementul infrastructurii, al proceselor si al informatiei. Eforturile specialistilor DNA Software sunt orientate spre oferirea unor solutii puternice si viabile pentru organizatiile importante, implicate in realitatile est-europene (sectorul comercial, bancar, al telecomunicatiilor, cel industrial etc.). Acest portofoliu eBusiness da organizatiilor posibilitatea de a castiga si sustine avantajul competitiv intr-o era in care viteza, inovatia si acuratetea sunt imperative.
Aurelia Anghel
marketing@dnasw.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dna-software/cea-mai-mare-banca-din-italia-alege-solutiile-computer-associates