COMPUTER ASSOCIATES ANUNTA "CA WORLD 2005"

BUCURESTI - 22 martie 2005

Comunicat tip General in IT&C

DNA Software, Computer Associates Regional Representative, anunta ca, recent, Computer Associates (CA) a decis organizarea evenimentului CA World 2005 in perioada 13-17 noiembrie 2005, in Venetian Las Vegas - Sands Expo si Convention Center din Las Vegas, Nevada.

COMPUTER ASSOCIATES ANUNTA

DNA Software, Computer Associates Regional Representative, anunta ca, recent, Computer Associates (CA) a decis organizarea evenimentului CA World 2005 in perioada 13-17 noiembrie 2005, in Venetian Las Vegas - Sands Expo si Convention Center din Las Vegas, Nevada.

CA World este cel mai mare eveniment international organizat de Computer Associates care reuneste anual parteneri, clienti si lideri IT oferindu-le noi oportunitati de afaceri si dandu-le ocazia de a afla informatii de ultima ora legate de categoria complexa de solutii de management ale CA, precum si ultimele tendinte ale tehnologiei IT.

“Suntem incantati sa organizam CA World 2005 pentru ca acest eveniment ne ofera ocazia de a transmite tehnologia CA, de a discuta despre planurile de dezvoltare a produselor noastre, de a colabora cu partenerii nostri si de a petrece mai mult timp cu clientii si profesionistii IT invitati din lumea intreaga”, afirma John Swainson, presedinte si CEO la Computer Associates International. “In calitate de lider al industriei de solutii de management al sistemelor, al stocarii si securitatii, consideram ca CA World reprezinta o oportunitate excelenta de a impartasi ideile noastre cu cele ale clientilor si partenerilor”.

John Blackwood, vicepresedinte in cadrul Computer Associates International declara ca CA World 2005 a fost restructurat pentru a raspunde mai bine necesitatilor tehnologice generale si nevoilor participantilor. “Lunile trecute am analizat in amanunt evenimentul CA World si am studiat modalitatile prin care il putem imbunatati astfel incat sa raspunda in mod eficient cerintelor participantilor”, declara Blackwood. “In urma discutiilor cu partenerii si cu clientii, am ajuns la concluzia ca, daca acest eveniment se va concentra in egala masura pe prezentarea solutiilor CA, si a beneficiilor utilizarii acestora de catre clienti, se va bucura atat de o participare intensa, cat si de aprecierea liderilor IT. Ne dorim ca invitatii nostri sa plece de la CA World cu o idee clara despre modul in care tehnologia IT poate contribui la succesul afacerii”.

Puternic concentrat pe inovatie, pe valoare adaugata si pe oportunitatile create special pentru parteneri, CA World 2005 ofera invitatilor posibilitatea de a participa la conferintele referitoare la solutiile CA, la strategiile de baza si demonstratiile de produs, precum si la training-urile si workshop-urile organizate. De asemenea, vor exista si sesiuni de networking care vor da ocazia participantilor sa-si impartaseasca unii altora informatiile si experientele in vederea dezvoltarii unor noi strategii.

Despre DNA Software

DNA Software, Reprezentant Regional Computer Associates, este o prezenta activa pe piata Europei de Est propunand portofoliul avansat eBusiness Computer Associates, care se adreseaza tuturor aspectelor de management eBusiness, incluzand managementul infrastructurii, al proceselor si al informatiei. Eforturile specialistilor DNA Software sunt orientate spre oferirea unor solutii puternice si viabile pentru organizatiile importante, implicate in realitatile est-europene (sectorul comercial, bancar, al telecomunicatiilor, cel industrial etc.). Acest portofoliu eBusiness da organizatiilor posibilitatea de a castiga si sustine avantajul competitiv intr-o era in care viteza, inovatia si acuratetea sunt imperative.
Aurelia Anghel
marketing@dnasw.com