COMPUTER ASSOCIATES ANUNTA STRATEGIA PENTRU SECTORUL TELECOMUNICATIILOR

BUCURESTI - 11 octombrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

DNA Software anunta strategia CA de a oferi companiilor de telecomunicatii o noua generatie de solutii de management al infrastructurii IT, care sa reduca costurile operationale, sa creasca standardele serviciilor si sa se constituie in surse de venit.

COMPUTER ASSOCIATES ANUNTA STRATEGIA PENTRU SECTORUL TELECOMUNICATIILOR

DNA Software – Reprezentanta Regionala Computer Associates anunta strategia adoptata recent de CA in ceea ce priveste furnizarea unei noi generatii de solutii de management al infrastructurii dedicate sectorului de telecomunicatii. John Swainson, Presedinte si CEO Computer Associates anunta crearea unui nou departament in cadrul CA, dedicat necesitatilor pietei de telecomunicatii si a furnizorilor de servicii de internet, si subliniaza modul in care compania utilizeaza recentele achizitii (Concord Communications si subsidiara acesteia, Aprisma) in vederea extinderii segmentului sau traditional de solutii pentru telecomunicatii.

“Solutiile traditionale CA permit furnizorilor de servicii de Internet sa-si gestioneze propriul mediu IT,” declara Swainson. “Noile solutii CA ofera furnizorilor de servicii de Internet oportunitatea de a gestiona performanta, disponibilitatea si securitatea mediilor IT ale clientilor lor.” Prin combinarea performantei solutiilor de ultima generatie Concord si Aprisma cu tehnologiile Unicenter de management al sistemelor — precum si cu solutiile eTrust de management al securitatii si cu suita de solutii BrightStor de management al stocarii — CA devine singura companie capabila sa ofere industriei de telecomunicatii solutii complete de management care reduc costurile operationale, cresc standardele serviciilor si se constituie in surse de venit.

“CA a cheltuit peste 1,2 miliarde USD in ultimii doi ani pentru dezvoltarea unei platforme unitare de management IT capabile sa indeplineasca toate necesitatile pietei de telecomunicatii,” adauga Swainson. Noua echipa dedicata telecomunicatiilor si furnizorilor de servicii internet intentioneaza sa extinda oferta actuala a CA, prin intermediul serviciilor de IP VPN, wireless, VOIP si voce/date/video prin cablu.

In prezent, portofoliul de solutii CA adresate sectorului telecomunicatiilor si furnizorilor de servicii internet include:
 Customer Experience Management — notificarea si rezolvarea problemelor, analiza impactului la client si management SLA
 Service Problem and Quality Management — modelarea serviciilor, identificarea problemelor, managementul performantei serviciilor, corelarea si impactul serviciilor si analiza cauza-sursa
 Resource Problem and Performance Management — managementul evenimentelor, analiza istorica, raportarea performantelor, managementul timpului de raspuns si analiza cauzei-sursa

“Furnizorii de servicii de internet cauta in vendori ‘consilieri de incredere’ cu un portofoliu de solutii care sa le reduca cheltuielile operationale si de capital, sa creasca nivelul de satisfactie al consumatorilor si sa mareasca volumul incasarilor,” declara Swainson. “CA indeplineste cu succes toate aceste necesitati.”

Despre DNA Software

Computer Associates International, Inc. (NYSE: CA) dezvolta si ofera software pentru succesul companiilor in noua era informatica: software pentru managementul eBusiness. Solutiile CA de inalta clasa abordeaza toate aspectele privind eBusiness-ul prin produsele sale bine cunoscute in intreaga lume: Unicenter pentru managementul infrastructurii, BrightStor pentru gestiunea stocarii, eTrust pentru gestiunea securitatii datelor, CleverPath pentru portal si inteligenta afacerii, AllFusion pentru gestiunea ciclului de viata a aplicatiilor, Advantage pentru gestiunea datelor si dezvoltarea aplicatiilor. Dupa 25 de ani de inovari continue si dedicatie in beneficiul calitatii, CA ofera solutii cu un puternic impact tehnologic si de business asupra clientilor, transformand tehnologia intr-un partener de incredere.

DNA Software, Reprezentant Regional Computer Associates, este o prezenta activa pe piata Europei de Est propunand portofoliul avansat eBusiness Computer Associates, care se adreseaza tuturor aspectelor de management eBusiness, incluzand managementul infrastructurii, al proceselor si al informatiei. Eforturile specialistilor DNA Software sunt orientate spre oferirea unor solutii puternice si viabile pentru organizatiile importante, implicate in realitatile est-europene (sectorul comercial, bancar, al telecomunicatiilor, cel industrial etc.). Acest portofoliu eBusiness da organizatiilor posibilitatea de a castiga si sustine avantajul competitiv intr-o era in care viteza, inovatia si acuratetea sunt imperative.
Aurelia Anghel
marketing@dnasw.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dna-software/computer-associates-anunta-strategia-pentru-sectorul-telecomunicatiilor