COMPUTER ASSOCIATES DECLARAT LIDER PE PIATA SOLUTIILOR DE MANAGEMENT

BUCURESTI - 19 octombrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Conform analizei METAspectrum, Computer Associates a fost declarat, pentru al doilea an consecutiv, lider pe piata solutiilor de management al resurselor IT

COMPUTER ASSOCIATES DECLARAT LIDER  PE PIATA SOLUTIILOR DE MANAGEMENT

DNA Software – Reprezentanta Regionala Computer Associates anunta ca, in urma celor mai recente studii realizate de META Group, Computer Associates (CA) a fost declarat, pentru al doilea an consecutiv, lider pe piata solutiilor de management al resurselor IT. META Group (Nasdaq: METG) este – la nivel mondial – unul dintre cei mai importanti furnizori in domeniul consultantei, cercetarii si analizei de piata IT.

Evaluarea METAspectrum ofera o analiza obiectiva a realizarilor companiilor din domeniu plecand de la portofoliul de solutii oferite, si capacitatea acestora de a oferi solutii cu capabilitati, de a intelege dinamica celor mai complexe companii si de a le sustine prin initiative si integrari de succes.

Uneltele de management al resurselor ofera utilizatorilor posibilitatea de a intelege si administra costurile si inventarul resurselor IT. William Snyder, director de program, in cadrul META Group, considera ca, in urmatorii 3-5 ani, piata de solutii dedicate va continua sa se dezvolte, si odata cu aceasta, din dorinta de a eficientiza datele, si tendinta de a combina administrarea resurselor cu date aditionale extrase din alte surse.

Solutiile CA pentru managementul resurselor – Unicenter Argis Portfolio Asset Management, Unicenter Asset Management si Unicenter ServicePlus Service Desk – confera organizatiilor posibilitatea de a actiona proactiv in administrarea resurselor IT din toate punctele de vedere: financiar, contractual, tehnic etc. Solutiile pot fi implementate individual, fiecare actionand complet asupra unei nevoi punctuale.

Administrarea eficienta a resurselor constituie o conditie esentiala in realizarea investitiilor de ordin tehnologic, conditie necesara in masurarea valorii de business a oricarei solutii – de la administrarea securitatii pana la planificarea bugetelor,” afirma Jacob Lamm, vicepresedinte al Unicenter Service Management, in cadrul CA.

Despre DNA Software

DNA Software, Reprezentant Regional Computer Associates, este o prezenta activa pe piata Europei de Est propunand portofoliul avansat eBusiness Computer Associates, care se adreseaza tuturor aspectelor de management eBusiness, incluzand managementul infrastructurii, al proceselor si al informatiei. Eforturile specialistilor DNA Software sunt orientate spre oferirea unor solutii puternice si viabile pentru organizatiile importante, implicate in realitatile est-europene (sectorul comercial, bancar, al telecomunicatiilor, cel industrial etc.). Acest portofoliu eBusiness da organizatiilor posibilitatea de a castiga si sustine avantajul competitiv intr-o era in care viteza, inovatia si acuratetea sunt imperative.
Aurelia Anghel
marketing@dnasw.com