COMPUTER ASSOCIATES IL NUMESTE PE ANDREW DUTTON PRIM VICEPRESEDINTE PENTRU EMEA

BUCURESTI - 21 iunie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Computer Associates l-a numit recent pe Andrew Dutton in functia de prim vicepresedinte si director general pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA). Acesta va raspunde de modul in care se vor derula activitatiile CA in toata regiunea EMEA, inclusiv activitatile de vanzari directe, de marketing, pre-sales si avocatul clientului.

COMPUTER ASSOCIATES IL NUMESTE PE  ANDREW DUTTON PRIM VICEPRESEDINTE PENTRU EMEA

DNA Software – Computer Associates Regional Reprezentative va anunta ca recent Computer Associates l-a numit pe Andrew Dutton prim vicepresedinte si director general pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA). Dutton va raporta catre Greg Corgan, vicepresedinte executiv pe vanzari la nivel global si va raspunde de modul in care se vor derula activitatiile CA in toata regiunea EMEA, inclusiv activitatile de vanzari directe, de marketing, pre-sales si avocatul clientului. Andrew Dutton va avea biroul in sediul central CA din Europa, in Slough, Marea Britanie.

“Andrew are o experienta de peste 26 de ani in industrie, iar meritele si rezultatele sale in domeniul dezvoltarii afacerilor sunt general recunoscute,” a afirmat Corgan. “Asteptam cu interes sa vedem modul in care va conduce si va dezvolta activitatile CA in zona EMEA, in prezent o componenta esentiala in strategia de dezvoltare a Computer Associates.”

Pana recent, Dutton, in varsta de 48 de ani, a detinut pozitia de prim vicepresedinte si general manager pe regiunea EMEA in cadrul companiei BEA Systems si a facut parte din echipa decizionala a companiei.
Inainte de aceasta, Dutton a lucrat 17 ani in cadrul companiei IBM, detinand diverse pozitii de management.

In ultimul sau mandat in cadrul companiei IBM, ca vicepresedinte si general manager pentru IBM Software Group Asia Pacific, Dutton a avut in subordine mai bine de 3,000 de angajati din departamentele de vanzari software, marketing si suport din intreaga regiune. In plus, in cadrul IBM, Dutton a facut parte din Comitetul de Achizitii pentru Asia Pacific, Comitetul pentru Pietele in Dezvoltare si Grupul de Management Superior.

Despre DNA Software

DNA Software, Reprezentant Regional Computer Associates, este o prezenta activa pe piata Europei de Est propunand portofoliul avansat eBusiness Computer Associates, care se adreseaza tuturor aspectelor de management eBusiness, incluzand managementul infrastructurii, al proceselor si al informatiei. Eforturile specialistilor DNA Software sunt orientate spre oferirea unor solutii puternice si viabile pentru organizatiile importante, implicate in realitatile est-europene (sectorul comercial, bancar, al telecomunicatiilor, cel industrial etc.). Acest portofoliu eBusiness da organizatiilor posibilitatea de a castiga si sustine avantajul competitiv intr-o era in care viteza, inovatia si acuratetea sunt imperative.
Aurelia Anghel
marketing@dnasw.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dna-software/computer-associates-il-numeste-pe-andrew-dutton-prim-vicepresedinte-pentru-emea