COMPUTER ASSOCIATES ISI CONSOLIDEAZA POZITIA DE LIDER PE PIATA SOLUTIILOR SOFTWARE DE SECURITATE

BUCURESTI - 24 august 2004

Comunicat tip General in Tehnologie

DNA Software – Reprezentanta Regionala Computer Associates (CA) anunta ca, pe in luna august a acestui an, CA a achizitionat compania privata PestPatrol, producatoare de solutii anti-spyware.

COMPUTER ASSOCIATES ISI CONSOLIDEAZA POZITIA DE LIDER PE PIATA SOLUTIILOR SOFTWARE DE SECURITATE

CA va promova tehnologia PestPatrol ca eTrust PestPatrol si o va incorpora in portofoliul sau de solutii eTrust Threat Management, pentru protectia organizatiilor impotriva diverselor amenintari din Internet precum virusii, mesajele spam, si utilizarea inadecvata de catre angajati a paginilor web.

Tehnologia PestPatrol completeaza portofoliul solutiilor software anti-virus, firewalls si de detectie a intruziunilor prin identificarea si eliminarea agentilor de tip spyware, adware, troian, atac denial-of-service, si a altor amenintari care isi au sursa in siteurile de web de tip backdoor atat in PCuri individuale, cat si in in retele mai largi. Utilizata in peste 100 de tari, tehnologia PestPatrol a fost integrata cu solutiile din Yahoo! Inc., Zone Labs, Authentium, Zero Knowledge Systems, Stomp, si PC Pitstop.

“PestPatrol a avut rezultate excelente in solutionarea intregului spectru de amenintari non-virus, amenintari care au devenit in ultimul timp tot mai frecvente si deranjante pentru utilizatorii de PC-uri individuali sau din cadrul companiilor,” a afirmat Russell Artzt, vicepresedinte executiv pentru solutiile de management al securitatii eTrust, din cadrul CA. “Aceasta achizitie consolideaza pozitia companiei CA la nivel mondial ca furnizor de solutii de management al securitatii, adaugand un plus de siguranta in utilizarea Internetului si integritatea mediilor informatice.”

PestPatrol ofera o tehnologie complementara traditionalei securitati antivirus, oferind administratorilor posibilitatea de a defini reguli de scanare spyware. Astfel, administratorii pot stabili asa-numitele “safe lists” sau reguli de excludere a anumitor aplicatii in functie de fiecare departament sau utilizator, pentru a preveni alarmele false. Odata ce scanurile si update-urile sunt realizate remote in intreaga retea, administratorul de retea nu mai este nevoit sa verifice fiecare statie in parte. Scanurile pot fi programate automat la anumite intervale de timp sau la anumite operatiuni – cum ar fi logarea in retea a unui calculator remote.

Despre DNA Software

DNA Software, Reprezentant Regional Computer Associates, este o prezenta activa pe piata Europei de Est propunand portofoliul avansat eBusiness Computer Associates, care se adreseaza tuturor aspectelor de management eBusiness, incluzand managementul infrastructurii, al proceselor si al informatiei. Eforturile specialistilor DNA Software sunt orientate spre oferirea unor solutii puternice si viabile pentru organizatiile importante, implicate in realitatile est-europene (sectorul comercial, bancar, al telecomunicatiilor, cel industrial etc.). Acest portofoliu eBusiness da organizatiilor posibilitatea de a castiga si sustine avantajul competitiv intr-o era in care viteza, inovatia si acuratetea sunt imperative.
Aurelia Anghel
marketing@dnasw.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dna-software/computer-associates-isi-consolideaza-pozitia-de-liderpe-piata-solutiilor-software-de-securitate