COMPUTER ASSOCIATES LANSEAZA PROGRAMUL ISP PARTNER

BUCURESTI - 16 august 2005

Comunicat tip General in IT&C

DNA Software – Reprezentanta Regionala Computer Associates (CA) anunta lansarea programului ISP Partner, in cadrul caruia vor fi disponibile pachete customizate de solutii de securitate eTrust pentru companiile furnizoare de servicii de internet la nivel mondial.

COMPUTER ASSOCIATES LANSEAZA PROGRAMUL ISP PARTNER

DNA Software – Reprezentanta Regionala Computer Associates (CA) anunta lansarea programului ISP Partner, in cadrul caruia vor fi disponibile pachete customizate de solutii de securitate eTrust pentru companiile furnizoare de servicii de internet la nivel mondial. Lansat in America de Nord inca din 2003, programul a fost extins la nivel mondial datorita cresterii necesitatii companiilor furnizoare de servicii de internet de a oferi clientilor lor instrumente eficiente de securitate. Solutiile software de securitate eTrust fac parte din oferta celor mai mari furnizori de servicii de internet din lume si sunt in prezent utilizate de peste 10 milioane de abonati ISP din SUA.

“Providerii de internet au adaugat solutiile de securitate in oferta lor standard nu numai pentru a-si diferentia serviciile de competitorii lor, ci si pentru ca asteptarile clientilor au crescut transformand securitatea intr-o veritabila necesitate,” declara Danielle Levitas, vice-presedinte, Consumer and Broadband Markets, IDC.

CA a dezvoltat programul ISP Partner ca raspuns la necesitatea in crestere a clientilor de a primi o solutie de securitate din partea furnizorului lor de servicii ISP. Acest program ajuta companiile furnizoare de servicii internet sa obtina eficienta operationala si sa-si reduca cheltuielile, oferind in acelasi timp solutii software de securitate capabile sa elimine amenintarile online precum virusi, spyware, spam, phishing, hackers si furt de identitate.

“Securitatea nu reprezinta doar valoare adaugata pentru companiile furnizoare de servicii de internet, este un serviciu necesar si asteptat de catre utilizatori,” declara Adam Famularo, vice-presedinte, Global OEM Sales, CA. “In ultimul an am lucrat cu cei mai mari furnizori de servicii de internet din USA pentru a dezvolta solutii de securitate care sa le indeplineasca necesitatile specifice. Ca urmare a cresterii cererii pentru acest program, CA a hotarat lansarea acestuia catre toti providerii de servicii de internet la nivel mondial. Estimam ca programul nostru va creste exponential.”

CA ofera providerilor de internet optiuni customizate de licentiere pentru intregul sau portofoliu de solutii de securitate care cuprinde eTrust Antivirus, eTrust PestPatrol Anti-Spyware, eTrust Anti-Spam si eTrust Personal Firewall. Toate aceste tehnologii sunt sustinute de catre echipele globale de cercetare ale CA care identifica si neutralizeaza ultimele amenintari online. Pentru mai multe informatii referitoare la programul ISP Partner, va rugam sa accesati: http://ca.com/isp.

Despre DNA Software

Computer Associates International, Inc. (NYSE: CA) dezvolta si ofera software pentru succesul companiilor in noua era informatica: software pentru managementul eBusiness. Solutiile CA de inalta clasa abordeaza toate aspectele privind eBusiness-ul prin produsele sale bine cunoscute in intreaga lume: Unicenter pentru managementul infrastructurii, BrightStor pentru gestiunea stocarii, eTrust pentru gestiunea securitatii datelor, CleverPath pentru portal si inteligenta afacerii, AllFusion pentru gestiunea ciclului de viata a aplicatiilor, Advantage pentru gestiunea datelor si dezvoltarea aplicatiilor. Dupa 25 de ani de inovari continue si dedicatie in beneficiul calitatii, CA ofera solutii cu un puternic impact tehnologic si de business asupra clientilor, transformand tehnologia intr-un partener de incredere.

DNA Software, Reprezentant Regional Computer Associates, este o prezenta activa pe piata Europei de Est propunand portofoliul avansat eBusiness Computer Associates, care se adreseaza tuturor aspectelor de management eBusiness, incluzand managementul infrastructurii, al proceselor si al informatiei. Eforturile specialistilor DNA Software sunt orientate spre oferirea unor solutii puternice si viabile pentru organizatiile importante, implicate in realitatile est-europene (sectorul comercial, bancar, al telecomunicatiilor, cel industrial etc.). Acest portofoliu eBusiness da organizatiilor posibilitatea de a castiga si sustine avantajul competitiv intr-o era in care viteza, inovatia si acuratetea sunt imperative.
Aurelia Anghel
marketing@dnasw.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dna-software/computer-associates-lanseaza-programul-isp-partner