COMPUTER ASSOCIATES RAPORTEAZA REZULTATELE PENTRU TRIMESTRUL 1 DIN ANUL FISCAL 2006

BUCURESTI - 2 august 2005

Comunicat tip General in IT&C

In trimestrul 1 al anului fiscal 2006, venitul CA a atins nivelul de 920 milioane USD inregistand o crestere de 8% in timp ce profitul s-a ridicat la suma de 94 milioane USD, ceea ce reprezinta o crestere de 135% fata de acelasi trimestru al anului trecut.

COMPUTER ASSOCIATES RAPORTEAZA REZULTATELE PENTRU TRIMESTRUL 1 DIN ANUL FISCAL 2006

Computer Associates, una dintre cele mai mari companii de software de management, la nivel international, raporteaza rezultatele financiare inregistrate in trimestrul 1 al anului fiscal 2006, incheiat la sfarsitul lunii iunie 2005. In aceasta perioada, venitul CA a atins nivelul de 920 milioane USD inregistand o crestere de 8% in timp ce profitul s-a ridicat la suma de 94 milioane USD, ceea ce reprezinta o crestere de 135% fata de acelasi trimestru al anului trecut.
“Am inregistrat un progres semnificativ in actiunea noastra de fundamentare a afacerii in vederea cresterii pe termen lung a companiei, iar acum ne concentram pe accelerarea implemetarii strategiei generale de business”, declara John Swainson, Presedinte si CEO Computer Associates. “Am realizat si vom continua sa efectuam o serie de modificari semnificative si necesare in cadrul CA. In primul trimestru al anului fiscal 2006 am inregistrat o evolutie pozitiva a veniturilor si a profitului, dar este necesar sa mentinem acest ritm si chiar sa-l intensificam pentru a avea garantia ca aceasta crestere va contribui efectiv la consolidarea pe termen lung a pozitiei Computer Associates la nivel mondial.
“Printre indicatorii pozitivi ai CA mentionam faptul ca securitatea software destinata companiilor de mari dimensiuni continua sa fie un punct de mare interes pentru piata internationala si ca evolutia CA in Europa inregistreaza un trend ascendent. Principalii factori de decizie sunt interesati sa lucreze cu solutiile software de management ale CA iar strategia noastra vizionara de a-i sustine se constituie in cel mai mare ROI al investitiilor lor in infrastructura IT”, declara John Swainson.
Potrivit estimarilor, Computer Associates vizeaza o crestere de 12% in al doilea trimestru al anului fiscal 2006 fata de aceeasi perioada a anului trecut si o crestere de 10% pentru intregul an fiscal 2006 fata de 2005. Aceasta crestere se bazeaza in principal pe cresterea veniturilor si pe reducerea cheltuielilor, dar si pe investitiile in tehnologie, incluzand printre acestea achizitii strategice, dintre care mentionam numai achizitia companiei Qurb, care a avut loc la sfarsitul lunii iulie, companie care s-a distins ca lider la nivel mondial in tehnologia anti-phishing si antispam.

Despre DNA Software

Computer Associates International, Inc. (NYSE: CA) dezvolta si ofera software pentru succesul companiilor in noua era informatica: software pentru managementul eBusiness. Solutiile CA de inalta clasa abordeaza toate aspectele privind eBusiness-ul prin produsele sale bine cunoscute in intreaga lume: Unicenter pentru managementul infrastructurii, BrightStor pentru gestiunea stocarii, eTrust pentru gestiunea securitatii datelor, CleverPath pentru portal si inteligenta afacerii, AllFusion pentru gestiunea ciclului de viata a aplicatiilor, Advantage pentru gestiunea datelor si dezvoltarea aplicatiilor. Dupa 25 de ani de inovari continue si dedicatie in beneficiul calitatii, CA ofera solutii cu un puternic impact tehnologic si de business asupra clientilor, transformand tehnologia intr-un partener de incredere.

DNA Software, Reprezentant Regional Computer Associates, este o prezenta activa pe piata Europei de Est propunand portofoliul avansat eBusiness Computer Associates, care se adreseaza tuturor aspectelor de management eBusiness, incluzand managementul infrastructurii, al proceselor si al informatiei. Eforturile specialistilor DNA Software sunt orientate spre oferirea unor solutii puternice si viabile pentru organizatiile importante, implicate in realitatile est-europene (sectorul comercial, bancar, al telecomunicatiilor, cel industrial etc.). Acest portofoliu eBusiness da organizatiilor posibilitatea de a castiga si sustine avantajul competitiv intr-o era in care viteza, inovatia si acuratetea sunt imperative.
Aurelia Anghel
marketing@dnasw.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dna-software/computer-associates-raporteaza-rezultatele-pentru-trimestrul-1-din-anul-fiscal-2006