COMPUTER ASSOCIATES SEMNEAZA UN ACORD GLOBAL CU ACER

BUCURESTI - 23 septembrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

In urma unui acord global semnat intre Computer Associates si Acer, in momentul comercializarii serverele de tip G si R vor avea preinstalate solutii de securitate si stocare.

COMPUTER ASSOCIATES SEMNEAZA UN ACORD GLOBAL CU ACER

DNA Software – Reprezentant Regional Computer Associates (CA) va anunta ca recent Computer Associates a incheiat un acord global cu ACER, acord in urma caruia Acer va furniza serverele de tip “G” si “R” impreuna cu solutiile CA de stocare si securitate a datelor, respectiv BrightStor ARCserve Backup pentru Laptopuri si Desktop-uri si eTrust Antivirus. Scopul acestei aliante este de a facilita aplicarea celor mai bune practici de management al securitatii si stocarii in toate aspectele ce tin de infrastructura serverelor – incluzand desktop-urile si laptopurile suportate de acestea.

“Integritatea datelor este un element cheie pentru orice tip de afacere, iar aceasta se poate asigura numai cand se realizeaza o securizare si stocare corecta a datelor,” afirma Evis Lin, director al departamentului Enterprise Products Line, din cadrul companiei Acer. “Integrarea solutiilor CA de stocare si securitate a datelor cu serverele Acer constituie un plus de valoare pe care o oferim clientilor nostri si un element semnificativ de diferentiere competitiva pe piata solutiilor enterprise.”

“Prin acest partneriat, Acer va oferi clientilor sai din intreaga lume beneficii aditionale substantiale,” declara S.C. Pang, Country Manager pentru Hong Kong si Taiwan, Computer Associates. “Serverele Altos, oferite de Acer si recunoscute la nivel mondial pentru calitatile sale, sunt acum furnizate departamentelor IT impreuna cu o protectie si o siguranta adecvata a datelor.”

BrightStor ARCserve Backup pentru Laptopuri & Desktopuri reduce substantial complexitatea si costurile asociate care au costituit motive principale pentru care multe companii nu au realizat o protejare adecvata a datelor rezidente pe sistemele de tip desktop si laptop. Aceasta solutie automatizeaza si faciliteaza procesul de instalare si operatiile curente de backup, oferind organizatiilor posibilitatea de a aplica aceleasi practici de gestiune a stocarii datelor atat pentru statiile de lucru PC, cat si pentru servere. Tehnologia avansata permite o protectie completa a datelor asigurand un proces de backup automat pe baza unei programari – datele fiind criptate si comprimate – indiferent de tipul de retea. Administratorii pot gestiona mai multe servere de la o singura consola, reducand astfel timpul si eforturile alocate pentru protejarea datelor mobile.

Parte a familiei de solutii CA de management al securitatii, eTrust Antivirus are scopul de a oferi clientilor – de la organizatii mici si medii pana la companii cu mediu informatic complex – protectie globala impotriva virusilor. Simplificand administrarea solutiei antivirus, eTrust Antivirus ofera managerilor IT posibilitatea de a gestiona intregul mediu informatic de la o singura consola, asigura metode simple de implementare, administrare si un proces eficient de update al semnaturilor de virusi. Tehnologia solutiei eTrust Antivirus este certificata de Laboratoarele ICSA si a cumulat pana in prezent un numar record de 39 premii “VB100%” oferite de Virus Bulletin pentru detectarea 100% a virusilor “in-the-wild.”

Despre DNA Software

DNA Software, Reprezentant Regional Computer Associates, este o prezenta activa pe piata Europei de Est propunand portofoliul avansat eBusiness Computer Associates, care se adreseaza tuturor aspectelor de management eBusiness, incluzand managementul infrastructurii, al proceselor si al informatiei. Eforturile specialistilor DNA Software sunt orientate spre oferirea unor solutii puternice si viabile pentru organizatiile importante, implicate in realitatile est-europene (sectorul comercial, bancar, al telecomunicatiilor, cel industrial etc.). Acest portofoliu eBusiness da organizatiilor posibilitatea de a castiga si sustine avantajul competitiv intr-o era in care viteza, inovatia si acuratetea sunt imperative.
Aurelia Anghel
marketing@dnasw.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dna-software/computer-associates-semneaza-un-acord-global-cu-acer