DNA eMAILSCANNER - CEL MAI BUN ANTIVIRUS PENTRU SERVERELE DE MAIL

BUCURESTI - 8 februarie 2005

Comunicat tip General in IT&C

La mai putin de un an de la lansare, DNA eMailScanner a primit Premiul de Excelenta la categoria “Antivirus pentru servere de mail” in cadrul Galei Premiilor PC World Romania.

DNA eMAILSCANNER - CEL MAI BUN ANTIVIRUS PENTRU SERVERELE DE MAIL

La mai putin de un an de la lansare, DNA eMailScanner a primit Premiul de Excelenta la categoria “Antivirus pentru servere de mail” in cadrul Galei Premiilor PC World Romania. In conditiile unei piete concurentiale de antivirus si ale dezvoltarii intense a acestui segment de solutii software, solutia de securitate realizata de DNA Software s-a impus cu rapiditate pe piata romaneasca, reusind sa obtina o cota semnificativa din aceasta si remarcandu-se prin eficienta si stabilitate.

Creat pe baza motorului solutiei eTrust Antivirus oferite de Computer Associates, produsul DNA Software este integrat cu serverele de mail pe platforma Linux (sendmail, qmail, postfix), pentru distributiile RedHat, SuSe, Slackware, Debian, Fedora. DNA eMailScanner nu este un antivirus, ci o solutie completa de securitate datorita celor doua motoare de scanare si a faptului ca actioneaza in acelasi timp si ca antivirus si ca antispam, scanand fluxul de mail al unui numar de 3.000 casute. De asemenea, este usor de folosit si scalabil, integrandu-se fara probleme cu orice arhitectura de retea. Scanarea si raportarea in timp real, precum si update-ul rapid al semnaturilor confera produsului un ritm proactiv si eficienta maxima.

Dincolo de caracteristicile tehnice, DNA eMailScanner se remarca printr-o modalitate flexibila de licentiere si un excelent raport calitate/pret, ceea ce explica impactul puternic avut pe piata de software. Astfel, intr-o perioada scurta de la lansare, solutia de securitate a fost implementata cu succes in numeroase companii, dintre care amintim: Baduc, Certinvest, Omniasig, Omnitech, Policolor, Transgaz.

“Ideea de a crea un antivirus romanesc pentru serverele de mail pe Linux a aparut ca urmare a utilizarii tot mai intense a acestei plaforme in Romania, cat si din dorinta de a imbunatati calitatea si securitatea comunicarii electronice. Cercetand piata si analizand nevoile consumatorilor am ajuns la concluzia ca este nevoie de un produs fiabil si proactiv, capabil sa asigure protectia completa a sistemului, dar care sa fie in acelasi timp usor de instalat si de administrat. Cota de piata detinuta de DNA eMailScanner si implementarile reusite ale acestuia reprezinta cea mai buna dovada a calitatii solutiei noastre de securitate. Premiul oferit de PC World Romania pentru “Cel mai bun antivirus pentru serverele de mail pe Linux” ne onoreaza si se constituie intr-o recunoastere oficiala a produsului.” declara Cristi Iliescu, Project Manager in cadrul DNA Software.

Despre DNA Software

DNA Software, Reprezentant Regional Computer Associates, este o prezenta activa pe piata Europei de Est propunand portofoliul avansat eBusiness Computer Associates, care se adreseaza tuturor aspectelor de management eBusiness, incluzand managementul infrastructurii, al proceselor si al informatiei. Eforturile specialistilor DNA Software sunt orientate spre oferirea unor solutii puternice si viabile pentru organizatiile importante, implicate in realitatile est-europene (sectorul comercial, bancar, al telecomunicatiilor, cel industrial etc.). Acest portofoliu eBusiness da organizatiilor posibilitatea de a castiga si sustine avantajul competitiv intr-o era in care viteza, inovatia si acuratetea sunt imperative.
Aurelia Anghel
marketing@dnasw.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dna-software/dna-emailscanner-cel-mai-bun-antivirus-pentru-serverele-de-mail